Neler Yeni

Lol oynarken oyun çöküyor

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
Arkadaşlar lole giriyorum ve oynarken her oyunda ortalama 1 kez oluyor oyun bazen hata verip kitleniyor ve hiç bir şeye basamıyorum ctrl alt deleteden yeniden başlatmam gerekiyor hiç bir şeye tıklanmıyor 5 6 seferde bir kerede olsa bazen hata çıkıyor bu neden kaynaklı olarabilir lütfen yardım edermisiniz

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
Sıfırlamaktan kastın format mı attın?
hayır sıfırladım format atıcaktım usbyi bulamadım windowsun kendi seçeneklerinden her şeyi kaldırıp windowsu silip kuruyor ya onu kullandım

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
Arkadaşlar lole giriyorum ve oynarken her oyunda ortalama 1 kez oluyor oyun bazen hata verip kitleniyor ve hiç bir şeye basamıyorum ctrl alt deleteden yeniden başlatmam gerekiyor hiç bir şeye tıklanmıyor 5 6 seferde bir kerede olsa bazen hata çıkıyor bu neden kaynaklı olarabilir lütfen yardım edermisiniz
oyunda sorun var sanırım aynısı bana oluyor 2 3 gündür bazen atıyor bazen atmıyor ama maksimum oyun başı 1 kez oluoyr

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
oyunda sorun var sanırım aynısı bana oluyor 2 3 gündür bazen atıyor bazen atmıyor ama maksimum oyun başı 1 kez oluoyr
Aynen bendede aynı ama bende sadece lole özel değil valodada oluyor kafayı yedirtiyor adama

Top Bottom