Sadece özel biletten raporladım.İki türlü de raporladıysanız özel bilet raporunuzu düşüyor diye biliyorum. Ben yaptığım da öyle olmuştu.
Dönüş yapmıyorlar diye biliyorum. Zaten böyle bir zorunlukları da yok.Sadece özel biletten raporladım.
İstemciden doğru şekilde raporlaman yeterli. Çok takmıyorlar bilet atarsan.Bugün iki kişiyi özel biletten raporladım.
Normalde istemci içinden raporlarım ama istemci raporları boş geliyor.
Sizce fotoğraf ile raporladığım kişiler ceza alır mı? Ceza alırsa size söylüyorlar mı?
istemci de çalışıyor bana en az 5 defa geri bildirim gelmişti reportladığımdan dolayı ve ceza aldığını söylüyorlardıBugün iki kişiyi özel biletten raporladım.
Normalde istemci içinden raporlarım ama istemci raporları boş geliyor.
Sizce fotoğraf ile raporladığım kişiler ceza alır mı? Ceza alırsa size söylüyorlar mı?
Bana gelmiyor. 10 kişi raporlasam 1 i ceza alıyor.istemci de çalışıyor bana en az 5 defa geri bildirim gelmişti reportladığımdan dolayı ve ceza aldığını söylüyorlardı
ya düzgün reportlama yapamıyorsun ya da riotun dikkatsizliğiBana gelmiyor. 10 kişi raporlasam 1 i ceza alıyor.
Küfür ettiyse küfürü işaretliyorum.nasıl raporlama yaptığını anlatsana doğru mu yapıyorsun kontrol ediyim