Naut'a bir kostüm almak için hatta oynamak için bile sadece bir iki ihtimal var onun dışında bence değmez bende de var aynı kostüm açıkçası sıkılıyorum.
Sonuçta tek yaptığın kafanı klavyeye vurmak adamı bir defa stuna çektikten sonra
Anivia kostümünü bilmiyorum ancak yone kostümü bence olabilir veya triss kostümü.
1.Kostüm ez kostümü sannırsam ki belki onu da düşünebilirsin.
Ayrıca ekle beni IchBinMaryo adım
Naut'a bir kostüm almak için hatta oynamak için bile sadece bir iki ihtimal var onun dışında bence değmez bende de var aynı kostüm açıkçası sıkılıyorum.
Sonuçta tek yaptığın kafanı klavyeye vurmak adamı bir defa stuna çektikten sonra
Anivia kostümünü bilmiyorum ancak yone kostümü bence olabilir veya triss kostümü.
1.Kostüm ez kostümü sannırsam ki belki onu da düşünebilirsin.
Ayrıca ekle beni IchBinMaryo adım
Ya Anivia karakterini çok seviyorum. Yani bronz elo oyuncusuyum ben. Çıkamıyorum.
Şöyle ki bronz elodakiler Anivia'yı basit bir karakter sanıyor. Yani sup Anivia'da oynuyorum. Adam diyor ki başka hero al. Lan o karakter 3 lvl de adamı öldürüyor lan.
Neyse Anivia'da hiç kostümüm yok ya. Ondan alasım var. Ama sadece buz rengi biraz değişik daha lacivert bi de siyah. Ama Yone kostümü daha şekilli şukullu. Ama Yone oynayan biri değilim.
Ya Anivia karakterini çok seviyorum. Yani bronz elo oyuncusuyum ben. Çıkamıyorum.
Şöyle ki bronz elodakiler Anivia'yı basit bir karakter sanıyor. Yani sup Anivia'da oynuyorum. Adam diyor ki başka hero al. Lan o karakter 3 lvl de adamı öldürüyor lan.
Neyse Anivia'da hiç kostümüm yok ya. Ondan alasım var. Ama sadece buz rengi biraz değişik daha lacivert bi de siyah. Ama Yone kostümü daha şekilli şukullu. Ama Yone oynayan biri değilim.
Bronz elodan çıkmak diğerlerinden çıkmaktan daha zor çünkü adamların oyun bilgisi yok yasuo,yone,zed,katarina oynamaya çalışıyor hepsi ve genelde batırıyorlar.
Ben de arkadaşlar kurtuldum o çukurdan golda çektim kendimi zar zor .
Diyeceğim bir arkadaşınla çıkın o çukurdan sonra kendin devam et.
Kostüm olarak ise en iyisini sen bilirsin aga he ben anivia kostümü almam eğer 1600mp aldıysan kostüm gelecek zaten
Çık.
Arkadaşımı görüyorum ne bozuksa onu oynuyor çatır çutur atlıyor ligleri.
Şuan sanırsam üçlü kuvvet ile oynanan çarlar güçlü mesela .
bir süre önce üst koridorda statik ap'si yüzündne LB oynuyorlardı statikle.
Dediğim gibi çık ve bozuk çarları veya itemleri takip et
Ama diyorum bu oyunda dereceli oynamak kadar sinir , kanser ve sıkıcı bir iş yok
Biliyom. Swain kostümü de çok şekil bu arada. Swain'e de aşığım. Yani tam benim karakterimi yansıtan bir şampiyon. Ama Swain'de 2 kostümüm var. Milio'da ise Periler Meclisi var.
Biliyom. Swain kostümü de çok şekil bu arada. Swain'e de aşığım. Yani tam benim karakterimi yansıtan bir şampiyon. Ama Swain'de 2 kostümüm var. Milio'da ise Periler Meclisi var.
Ben de arkadaşımlar oynadım cidden git kendine bir ADC bul iletişim önemli.
He yoksa roam atacaksın , dolaşacaksın.
ADC berbatsa mide git ormancına yardım et öyle öyle.
Ama dediğim gibi ADC'ni biliyorsan oynadığının daha iyisini oynuyorsun
Ben de arkadaşımlar oynadım cidden git kendine bir ADC bul iletişim önemli.
He yoksa roam atacaksın , dolaşacaksın.
ADC berbatsa mide git ormancına yardım et öyle öyle.
Ama dediğim gibi ADC'ni biliyorsan oynadığının daha iyisini oynuyorsun
Bu arada zaten roam atan biriyim. Ama şöyle bir sorun oluyor. Ben adc ye güvenmediğim maçlarda roam atıyorum. ADC tek 10 saniye bile dayanamıyor ölüyor. Yani adam bana bağlıymış gibi oynuyor. Ama ondan önce de bana küfürler. Roama çıkınca tam küfür.
Bak ben Milio'yu geldiği gibi oynayıp öğrenmeye çalıştım. Her milio aldığımda gördüğüm en iyi Milio'sun diyorlardı. İstek atıyorlardı. Sonra ses seda yok.