- Konu Sahibi Konu Sahibi
Etkinlik yok şu an.
Soru şu artık:
Anivia mı Swain mi?
Not: Anivia 'da hiç kostümüm yok Swain'de iki tane var. Ama Kış Swain de çok güzeeel. Off.
Etkinlik yok şu an.
gelirse al diyorum zaten neyse keyfin bilirEtkinlik yok şu an.
Soru şu artık:
Anivia mı Swain mi?
Not: Anivia 'da hiç kostümüm yok Swain'de iki tane var. Ama Kış Swain de çok güzeeel. Off.
Algoritma boşluklara o dönem metada olan herolara ve senin çoğunlukta oynadığın herolara ayrıca çoğunlukta oynadığın lane lerde oynana herolara göre şekil veriyor.Bana niye anca shaco kostümü geliyor ya.
Bu arada kostümlerde benim tercih swain ama sen anivia da alabilirsin.Algoritma boşluklara o dönem metada olan herolara ve senin çoğunlukta oynadığın herolara ayrıca çoğunlukta oynadığın lane lerde oynana herolara göre şekil veriyor.
Ya benim tercih de Swain olurdu normalde ama Swain de iki destansı kostüm var. Biri Kristal biri Ejderha.Bu arada kostümlerde benim tercih swain ama sen anivia da alabilirsin.
Anivia kötü bence normal skinden bir farkı yok sadece kara efektler yapmışlar alın size kara buz anivia demişler bu kadar.İstiyorsan internetten skin spotlight videoları var seyret ama benim tercihim kesinlikle swain tarafında olurdu her ne kadar swainde 2 skininde olsa da canın istemez birini ötekini oynarsın öyle düşün mesela ben kata mainim katada 7tane kostümüm var plat 2yim şuanda mevsimler bitmeden elmas olmayı denicem bugünEtkinlik yok şu an.
Soru şu artık:
Anivia mı Swain mi?