Neler Yeni

LoL Skin Ban Sebebi mi?

uydu3

80+ Silver
Tr serverinde ban sebebi ama ben çok yiyen görmedim euw da serbest

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çoğu arkadaşım 4 yıldır felan lol skin kullanıyor ban yemediler bende kullanmak istiyorum ama riskli geliyor gerçekten artık ban sebebimi değilmi öğrenmek istiyorum.
Sence adamın sattığı şeyi sende gözükse bile beleşten alman ve üçüncü sınıf oyuna müdahale eden bir uygulama sence ban sebebi olur mu?

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
yayında kullanıyodu lars underworld yasuo
Mesaj otomatik birleştirildi:

yayında kullanıyodu lars underworld yasuo
hee omu o çok eski la o aralarda daha lol skin yasağı çıkmamıştı yoksa bende kullanıyordum larstan görüp underworldu çok iyiydi

Mixos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gizli Kullanıcı
hee omu o çok eski la o aralarda daha lol skin yasağı çıkmamıştı yoksa bende kullanıyordum larstan görüp underworldu çok iyiydi
1 hafta önce yayında kullandı knk.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
1 hafta önce yayında kullandı knk.
eu westte kullanmış olabilirmi ??? trde kullanırsa tak diye ban yer çünkü :D sabah bende bi videosunda gördüm underworld kullanıyor
2.maçında kullanıyor underworldu eu westteydi heralde accountu trde kullanmıyor

Mixos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gizli Kullanıcı
eu westte kullanmış olabilirmi ??? trde kullanırsa tak diye ban yer çünkü :D sabah bende bi videosunda gördüm underworld kullanıyor
2.maçında kullanıyor underworldu eu westteydi heralde accountu trde kullanmıyor
euw de ban sebebiymiş yanlış bilgi vermeyin . Riot games e ticket açtım bi zamanlar euw de ban sebebi değildi ama şuan kesinlikle ban yersiniz dedi.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
euw de ban sebebiymiş yanlış bilgi vermeyin . Riot games e ticket açtım bi zamanlar euw de ban sebebi değildi ama şuan kesinlikle ban yersiniz dedi.
bende kullanayım la ozaman :D underworldu çok sevdiğim bi skindi eskiden çok kullanıyodum fakat sonra skin programı kullanmayı bırakmıştım bilgi için teşekkür ederim

VorleN

80+ Silver
Çoğu arkadaşım 4 yıldır felan lol skin kullanıyor ban yemediler bende kullanmak istiyorum ama riskli geliyor gerçekten artık ban sebebimi değilmi öğrenmek istiyorum.
Kullanan çok tanıdığım var ve hiç biri ban yemedi sadece kendinde göründüğü için Riot saptayamıyor olmalı.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Kullanan çok tanıdığım var ve hiç biri ban yemedi sadece kendinde göründüğü için Riot saptayamıyor olmalı.
bence report atılmadığı sürece bakmıyorlar valoranttaki gibi vanguard sistemi felan yok lolde bence report atılırsa bakıyorlar anca

Mixos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gizli Kullanıcı
bende kullanayım la ozaman :D underworldu çok sevdiğim bi skindi eskiden çok kullanıyodum fakat sonra skin programı kullanmayı bırakmıştım bilgi için teşekkür ederim
ban sebebi yazdım kral yanlış anladın tüm serverlarda ban sebebi kullanma yani

Mixos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gizli Kullanıcı
Kim göremediği kostüme report atabilir ki? (Kostüm hileleri sadece hileyi kullanan kişide görünüyor diye biliyorum)
bazen güzel oynayınca report script yazanlar oluyor yani görmekle alakası yok denk gelirse ban yersin işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,430
Üyeler
165,018
Son üye
Dean.Winchester
Top Bottom