ortak hesap nasıl anlamadım lol hesabını yeni açtım yeni dediğim de oluyor bayada lv kasıyom 25 26 lv daha gamepass hesabımda yok açabilirim yeni sonra bağlarım olur heralde demiHesabında gamepass tanımlı ise otomatik açılıyor zaten, ortak hesapsa maalesef çalışmıyor.
bide bağladığımda hangi gamepass paketi almam gerekiyorHesabında gamepass tanımlı ise otomatik açılıyor zaten, ortak hesapsa maalesef çalışmıyor.
Herhangi biri. Hepsi oluyor.ortak hesap nasıl anlamadım lol hesabını yeni açtım yeni dediğim de oluyor bayada lv kasıyom 25 26 lv daha gamepass hesabımda yok açabilirim yeni sonra bağlarım olur heralde demi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide bağladığımda hangi gamepass paketi almam gerekiyor
pc paketi ile ultimate arasındaki farkı anlamadımda almışken ultimate mi alsam gerek yok mu çözemedimHerhangi biri. Hepsi oluyor.
Ultimate alırsan konsolda da oynayabiliyorsun oyunları.pc paketi ile ultimate arasındaki farkı anlamadımda almışken ultimate mi alsam gerek yok mu çözemedim
tek fark o mu bende konsol yokUltimate alırsan konsolda da oynayabiliyorsun oyunları.
yeni hesap açıcam hesabım yok bide ordan oyun satın almadan oynanıyor demi bu yeni nfs unbound muydu neydi
Bunla sadece 10 saat oynayabilirsin. Pahalı EA Games oyunlarını EA Play Pro ile oynayabilirsin, o da 150 TL.tek fark o mu bende konsol yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeni hesap açıcam hesabım yok bide ordan oyun satın almadan oynanıyor demi bu yeni nfs unbound muydu neydi
anladım. ultimate almama gerek yok konsolum yok ondan pc alıcam. eğer nfsyi full oynamak istersem 150 tl vermem gerekicek. bide aylık mı 150 tlBunla sadece 10 saat oynayabilirsin. Pahalı EA Games oyunlarını EA Play Pro ile oynayabilirsin, o da 150 TL.
valla onu hiç bilmiyorumNays veya Pokustu herhalde onunla birlikte 2 yıllık gamepass 300tl gibi bri fiyata geliyordu. Aylığı 15tl den ucuza hem lol şampiyonları açılır hemde bir sürü oyun.