Neler Yeni

Lol turnuvada oynanacak hero?

Impe

80+ Silver
kay

n eski mainiyim kardeşim 78 k kayn yaptı mtek sezonda ama yamalarla trickler dğişmiş olabilir
yok pek değişmedi birde sup morgana oynayabilirsin skillshotun iyiyse hepbuz alıyorsun mikaelin lütfü falan baya op çar

'Rey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Violet'T
Graves,Kha-zix,Hecarim,Kayn bunlar güçlü junglelar ama takımındaki diğer lanelere göre seç bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Faruk
Takımına ad gerekecekse:
Hecarim,Olaf,Graves,Kindred

Takımına ap gerekecekse:
Lilia,Nidalee,Elise,Evelynn(Karşı takımın geneli kırılgansa mutlaka Evelynn almanı öneririm)

Bunlar arasında duruma göre seçim yapabilirsin.Meta’nın en güçlü champları (Turnuva için çok ideal useless kalmazsın).

Impe

80+ Silver
kay

n eski mainiyim kardeşim 78 k kayn yaptı mtek sezonda ama yamalarla trickler dğişmiş olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

adamın kaçmaması için w q spam atarsın mesela uzaklaşmaması için adam uzaksa q ile yaklaşıp w basıyon güzel çar kayn
knk bunlardan bahsetmiyorum mesela daha hızlı jung dönmek için duvara q atmak veya görüşün olmayan yerlere veya çalıları kontrol etmek için e ile duvara girmek gibi şeylerden bahsediyorum

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Arkadaşlar selamlar okulda bir turnuva düzenlendiğini öğrendim heme katılıyım dedim valo ve lol vardı pc çok iyi olmadığı için lole katılcam 9. sezon master ile wr m soloq solo maç atarken %93 idi gold plat elo içerisinde turnuvada da master oynanmaz şimdi bi stunal yok olur gider acaba hangi hero alıanbilir master mainlerin yazması daha iyi olur
Khazix yeni metada tam bir tank biçici oyunda neredeyse tek atamayacağın karakter yok.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
ben
Takımına ad gerekecekse:
Hecarim,Olaf,Graves,Kindred

Takımına ap gerekecekse:
Lilia,Nidalee,Elise,Evelynn(Karşı takımın geneli kırılgansa mutlaka Evelynn almanı öneririm)

Bunlar arasında duruma göre seçim yapabilirsin.Meta’nın en güçlü champları (Turnuva için çok ideal useless kalmazsın).
ap jungle oynamam ap heroyla jung dönülmüyo o ne öyle

knk bunlardan bahsetmiyorum mesela daha hızlı jung dönmek için duvara q atmak veya görüşün olmayan yerlere veya çalıları kontrol etmek için e ile duvara girmek gibi şeylerden bahsediyorum
reis onun için kağıt ver kitabını yazıyım

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Impe

80+ Silver
jungle olarak amumu olabilir graves olmaz çok büyük nerf yedi kayn olabilir kırılganlarsa evelynn olabilir nidalee olabilir ekko,warwick,kha zix,fiddle,rengar,shaco,mundo

ben

ap jungle oynamam ap heroyla jung dönülmüyo o ne öyle

reis onun için kağıt ver kitabını yazıyım
knk yaz ve bana at istersen eğer benim bilmdeiğim varsa öğrenirim senin bilmediğin varsa ben söylerim

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
karşı ap alırsa napcam
Gelen ap sayısına göre değişir 3 ad 2 ap varsa alabilirsin gerci ben 5 ap ye karsıda cok rahat oynayabiliyorum rammusu ama tecrubeden dolayı karsinin 5 ap alcagını zannetmiyorum cogu ap karakterler ad lere gore daha zor oynanıslı oluyor arkadaşlarına soyle sen heroyu en son sec

Top Bottom