Torrent enjoyer2 gündür ara ara karşıma çıkıyor.oyunun başında biri açılır açılmaz ekranını ele geçiriyor saçma sapan item aldırıyor. Sonra gir çık yapınca ekran anca bana geçiyor.
Peki 2 gün üst üste nası aynı hile denk gelsin? Demekki uzaktan kontrol ediliyo hesabın yani hile olamazDostum virüs olsa sence en alınmayacak itemi seçip sonra iade edemeyeyim diye baseden çıkıp nasıl bir virüs Böyle kodlanabilir? Virüs dediğin saçma sapan yerlere tıklar ekranda randam hareketler yapar.
Kanka sistemi yeni aldım oyunlarım orijinal kurulu (epic-steam) ve daha kimseyle online bi bağlantı bile kurmadım.Dostum virüs direkt pc ni kullanmana izin verdiren bir tarz da. Arkadaşların program yükleyip uzaktan kontrol ediyorlar gibi geldi bana.
Her oyunda olmuyor zaten. Şuana kadar 3 defa denk geldi. Mesela vayne oynuyorsam gidip mana potuk alıyor. Yada AP bi karakter oynuyorsam gidip uzun kılıc alıyor gibi. Baya item sayfasına girip en sacmasına karar veriyorPeki 2 gün üst üste nası aynı hile denk gelsin? Demekki uzaktan kontrol ediliyo hesabın yani hile olamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka bir bilgisayarda oynama şansın varmı
Tıklamadım hocam. Zaten dediğim gibi sistem yeni oyunlarım orijinal kurulu. Torrent falan hayatımda indirdiğim şey değil. Bir tek lolde oluyor. Olduğu zamanlarda client ekranı çok uzun sürüyor. Normalde 2 dk ise 4 dk gibiBilmediğin bir linke tıklama durumu olmuş olabilir mi? Tanıdık biri bile olsa bilmediğin link ele geçirtebilir. Format atman gerekecek gibi hocam.
Tıklamadım hocam. Zaten dediğim gibi sistem yeni oyunlarım orijinal kurulu. Torrent falan hayatımda indirdiğim şey değil. Bir tek lolde oluyor. Olduğu zamanlarda client ekranı çok uzun sürüyor. Normalde 2 dk ise 4 dk gibi
Hesap değiştirip bir denemen lazım hesaba özel mi uygulamaya mı özel mi diye.Kanka sistemi yeni aldım oyunlarım orijinal kurulu (epic-steam) ve daha kimseyle online bi bağlantı bile kurmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her oyunda olmuyor zaten. Şuana kadar 3 defa denk geldi. Mesela vayne oynuyorsam gidip mana potuk alıyor. Yada AP bi karakter oynuyorsam gidip uzun kılıc alıyor gibi. Baya item sayfasına girip en sacmasına karar veriyor