Neler Yeni

Lolde bu hile başınıza geldi mi?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
Dostum virüs direkt pc ni kullanmana izin verdiren bir tarz da. Arkadaşların program yükleyip uzaktan kontrol ediyorlar gibi geldi bana.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Dostum virüs olsa sence en alınmayacak itemi seçip sonra iade edemeyeyim diye baseden çıkıp nasıl bir virüs Böyle kodlanabilir? Virüs dediğin saçma sapan yerlere tıklar ekranda randam hareketler yapar.
Peki 2 gün üst üste nası aynı hile denk gelsin? Demekki uzaktan kontrol ediliyo hesabın yani hile olamaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka bir bilgisayarda oynama şansın varmı

şahin doğan

80+ Platinum
Böyle bir hile yok.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Dostum virüs direkt pc ni kullanmana izin verdiren bir tarz da. Arkadaşların program yükleyip uzaktan kontrol ediyorlar gibi geldi bana.
Kanka sistemi yeni aldım oyunlarım orijinal kurulu (epic-steam) ve daha kimseyle online bi bağlantı bile kurmadım.

Peki 2 gün üst üste nası aynı hile denk gelsin? Demekki uzaktan kontrol ediliyo hesabın yani hile olamaz

Başka bir bilgisayarda oynama şansın varmı
Her oyunda olmuyor zaten. Şuana kadar 3 defa denk geldi. Mesela vayne oynuyorsam gidip mana potuk alıyor. Yada AP bi karakter oynuyorsam gidip uzun kılıc alıyor gibi. Baya item sayfasına girip en sacmasına karar veriyor

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Bilmediğin bir linke tıklama durumu olmuş olabilir mi? Tanıdık biri bile olsa bilmediğin link ele geçirtebilir. Format atman gerekecek gibi hocam.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Bilmediğin bir linke tıklama durumu olmuş olabilir mi? Tanıdık biri bile olsa bilmediğin link ele geçirtebilir. Format atman gerekecek gibi hocam.
Tıklamadım hocam. Zaten dediğim gibi sistem yeni oyunlarım orijinal kurulu. Torrent falan hayatımda indirdiğim şey değil. Bir tek lolde oluyor. Olduğu zamanlarda client ekranı çok uzun sürüyor. Normalde 2 dk ise 4 dk gibi

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cihan Mert Karagöz
Bu maçlarda ortak denk gelen bir rakip var mı peki

Oyun nickini yazar mısın bi

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Tıklamadım hocam. Zaten dediğim gibi sistem yeni oyunlarım orijinal kurulu. Torrent falan hayatımda indirdiğim şey değil. Bir tek lolde oluyor. Olduğu zamanlarda client ekranı çok uzun sürüyor. Normalde 2 dk ise 4 dk gibi
Kanka sistemi yeni aldım oyunlarım orijinal kurulu (epic-steam) ve daha kimseyle online bi bağlantı bile kurmadım.

Her oyunda olmuyor zaten. Şuana kadar 3 defa denk geldi. Mesela vayne oynuyorsam gidip mana potuk alıyor. Yada AP bi karakter oynuyorsam gidip uzun kılıc alıyor gibi. Baya item sayfasına girip en sacmasına karar veriyor
Hesap değiştirip bir denemen lazım hesaba özel mi uygulamaya mı özel mi diye.
Oyunu çalıştırınca LOL için çalışan uygulamalara ayrıntılardan PID değerlerine de bakmak lazım. Buna görev yöneticisi ayrıntılardan bakabilirsin. Hala arkada çalışan bir program ile olmak zorunda. Yani çözüm olarak ya format, Ya Lolu silip tekrar yüklemek. Yada Kaspersky gibi programlar ile geniş bir tarama yapman lazım hocam.

Top Bottom