2 gündür ara ara karşıma çıkıyor.oyunun başında biri açılır açılmaz ekranını ele geçiriyor saçma sapan item aldırıyor. Sonra gir çık yapınca ekran anca bana geçiyor.
Sen bi format at bilgisayarına2 gündür ara ara karşıma çıkıyor.oyunun başında biri açılır açılmaz ekranını ele geçiriyor saçma sapan item aldırıyor. Sonra gir çık yapınca ekran anca bana geçiyor.
Böyle hile yok olamaz zaten. En son internetten ne indirdin2 gündür ara ara karşıma çıkıyor.oyunun başında biri açılır açılmaz ekranını ele geçiriyor saçma sapan item aldırıyor. Sonra gir çık yapınca ekran anca bana geçiyor.
Böyle hile yok olamaz zaten. En son internetten ne indirdin
Böyle hile yok olamaz zaten. En son internetten ne indirdin
Sen bi format at bilgisayarına
Hacı ekranım bildiğin adamda. Saçma sapan item aldırıyor . Bahseden çıkıyor ki iade etmeyeyim. Sonra ekranı salıyor. Ve bu sadece lolde oluyor.6 yıldır lol oynuyorum ilk defa duydum böyle bişey. Bikaç kere başına geldiyse hile olmasının imkanı yok. Bende günde 3-5 tane oyun atıyorum.
Hacı ekranım bildiğin adamda. Saçma sapan item aldırıyor . Bahseden çıkıyor ki iade etmeyeyim. Sonra ekranı salıyor. Ve bu sadece lolde oluyor.
Ya demekki lolde tetiklenen bişi çünkü böyle hile yok aga riota ticket atHacı ekranım bildiğin adamda. Saçma sapan item aldırıyor . Bahseden çıkıyor ki iade etmeyeyim. Sonra ekranı salıyor. Ve bu sadece lolde oluyor.
Dostum virüs olsa sence en alınmayacak itemi seçip sonra iade edemeyeyim diye baseden çıkıp nasıl bir virüs Böyle kodlanabilir? Virüs dediğin saçma sapan yerlere tıklar ekranda randam hareketler yapar.Ya demekki lolde tetiklenen bişi çünkü böyle hile yok aga riota ticket at