Lolde Daha Fazla FPS almam İçin Hangi Donanımı Yükseltmeliyim (Slim Kasa Pc)

Reaksiyon skoru
1
HP ProDesk 400 G3 SFF

• İşlemci: i5-6500
  • RAM: 8 GB DDR4
  • SSD: 256 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 740
  • Kasa: Small Form Factor (SFF)

HP ProDesk 400 G3 SFF

o kasayı pek yükseltebileceğini düşünmüyorum kendim bu tarz bir sistem kullandım ve yükseltmeye pek uygun değiller ama eğer yükseltebilirsen ekran kartını yükselt

HP ProDesk 400 G3 SFF

vallahi ekran kartıda işlemci de :D ikisini de yükseltmen lazım ama en çok işlemci etki eder tabii.

o kasayı pek yükseltebileceğini düşünmüyorum kendim bu tarz bir sistem kullandım ve yükseltmeye pek uygun değiller ama eğer yükseltebilirsen ekran kartını yükselt
Alalı 1 sene olmadı ilk başta kasmıyordu. Ama 6 ay kullandıktan sonra yavaşlamalar başladı. Biraz araştırdım SSD 256 gb olduğu için pc doldukca yavaşladı veya termal macun yenilemesi yapılmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vallahi ekran kartıda işlemci de :D ikisini de yükseltmen lazım ama en çok işlemci etki eder tabii.
Daha önce LOL de 100 fps alıyordum normal ayarlarda ama şuan alamıyorum. Kasa temizleme ve ssd ile acaba düzelir mi ondan emin değilim. Ama donanım yüzündense yükseltemeye giderim.

Alalı 1 sene olmadı ilk başta kasmıyordu. Ama 6 ay kullandıktan sonra yavaşlamalar başladı. Biraz araştırdım SSD 256 gb olduğu için pc doldukca yavaşladı veya termal macun yenilemesi yapılmalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce LOL de 100 fps alıyordum normal ayarlarda ama şuan alamıyorum. Kasa temizleme ve ssd ile acaba düzelir mi ondan emin değilim. Ama donanım yüzündense yükseltemeye giderim.
afterburner indirip parçaların ısısına bakın

hocam bakım yapıp bir format atmayı ve ram, ekran kartı yükseltmesi yapabilirseniz bunları deneyin bi nebze rahatlatacaktır fakat uzun ömürlü olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,884
Üyeler
184,696
Son üye
oktayarabd
Geri