LoL'de FPS düşük normal mi?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,032
İşlemcim i3 10105F
Ekran kartım RX 6500XT
16 GB ram var. Fakat LoL'de düşük fps alıyorum, (fps değerleri tatmin etmiyor, oyun ilerledikçe düşüş bariz belli ve rahatsız edici oluyor), bu normal midir, sebebi nedir? Bilgili arkadaşlar var mı acaba? Ne yapabilirim bu konu hakkında?

İşlemcim i3 10105F
Ekran kartım RX 6500XT
16 GB ram var. Fakat LoL'de düşük fps alıyorum, (fps değerleri tatmin etmiyor, oyun ilerledikçe düşüş bariz belli ve rahatsız edici oluyor), bu normal midir, sebebi nedir? Bilgili arkadaşlar var mı acaba? Ne yapabilirim bu konu hakkında?
Düşük fps dediğin şey hangi ayarlarda ortlalama kaç fps

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.
FPS değerini tahmin ediyoruz

• Hahaha
Kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş, FPS 60'lara bile düştüğü oluyor. Bu söylediğim fps değeri Medium ayarlar için geçerli fakat her şeyi en düşüğe aldığımda bile 70-80 görüyorum.

Kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş, FPS 60'lara bile düştüğü oluyor. Bu söylediğim fps değeri Medium ayarlar için geçerli fakat her şeyi en düşüğe aldığımda bile 70-80 görüyorum.
Ekran kartı driverlarınız güncel mi

• Beğen
monitörün yenileme hızını kontrol et

İ3 te darbağoz oluyor olabilir. Tam emin değilim. Bütün ayarları ultraya çek

• Beğen
cevaplar çok saçma, kardeşim forumlarda çözüm bulamazsın eğer bu sorun tek lolde oluyorsa sıcaklıklar driverlar normal ise riota ticket at çözerler yüzde 99 benimde sorun vardı 11400f 90 fps geziyordu dediklerini yaptım 160dan aşağı görmüyor

hocam en yüksek ayarlar r3 3100 rx6500xt ile 150-250 arası geziyor (yerinden yerine düşüşler oluyo ortalama 210 ama)

İşlemcim i3 10105F
Ekran kartım RX 6500XT
fpsi yi 144 e sabitle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,439
Üyeler
187,678
Son üye
Gamer1090
Geri