Neler Yeni

Lolde kanser olduktan sonra ne yapılır

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Sırasıyla onkoloji ve psikiyatriden randevu al. Keyif almadığın oyunu oynama.

Abdullah1

80+ Bronze

Eggg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege Uzun
Bırak bence. Ben de öyleydim bırakamam ki gibi bir düşünce oluyor insanda ama bırakınca çok rahatlıyorsun ve aklına bile gelmiyor. Çok tanıdığım var böyle.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
malum şeyi yapabilirsin :widepeepo:

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Oyun eğer sizin ruhsal dengenizi bozuyorsa kesinlikle silin.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
bir maç daha girilir.

DeoNade

80+ Bronze
Evet sevgili dostum , 8 yıllık aktif bir LOL oyuncusu olarak sana bir anımı anlatmak isterim.
Cumartesi günüydü , arkadaşım ve ben işten çıkmış olup akşam saat 20:00'da randevulaşıp birlikte Eu West Server'ında ranked kasacak ve try hard bir oyun biçimi ile sabahlayacaktık. Ben support arkadaşım da adc oynuyordu. İlk 2 oyun omuzlarımızda taşıdığımız ve övgüler aldığımız bir maçtı. Mutluyduk yaptığımız önemli oyunları birbirimize anlatıp nasıl oynadım nasıl ezdik diye konuşuyor totomuz tavan yapıyordu. Sanki o SUP Zeitnot ben ise SKTT1 Wolf'tum...
Sonra diğer oyunu ararken aysti şeftalimden bir yudum aldım ve (buraya dikkat) '' Bugün kaybetmemiz için çok ama çok saçma şeyler yaşamamız lazım ellerimiz fena yanıyor '' dedim. Nereden aklıma böyle bir düşünce geldi ? Bana bunu söyleten neydi ? Neden böyle bir mentale kapıldım keşke demeseydim derkennn oyun buldu.
Ben Thresh arkadaşım ise Lucian oynuyordu. Agresif bir bot lane duosuyduk. Üst koridora Rengar seçen arkadaşımız üzerine birde Işınlanma ve Tutuştur büyülerini seçti. Arkadaşıma olum umarım bu çocuk oyunu satmaz der demez dakika daha 03:00'da '' İLK KAN DÖKÜLDÜ '' sesini aldım.
Dakikalar ilerledikçe Rengar'ın verdiği skorlar artıyor karşı takımda ki Camille seriye bağlıyordu. Bu sesler bizi mental olarak geriye düşürmüş ve karşı alt koridor üzerinde hakimiyet kuramamıştık. Orta koridor ve Ormancı sürekli Üst koridora söylenirken beklenen oldu. '' Bir Sihirdarın Bağlantısı Koptu ''
Dakika 15:00'da sur vermek zorunda kaldık. Arkadaşıma bu gece yaşayabileceğimiz bir olayı erken saatte atlattık ilerleyen saatlerde daha düzgün adamlar gelir sorun yok dedim. Ne yazık ki öyle olmadı. Bir sonraki maçta 0-12 giden orta koridorumuz afk kaldı.
Ondan sonraki oyunda yine Üst koridor rengar aynı maçıma gelmişti ve tekrardan lanet olasıca saçma oyununu yapıp skorlar verip afk kaldı.
3 oyun boyunca yaşanabilecek en saçma şeyleri yaşamıştım. Artık takımıma bu tip insanların gelmemesi gerekiyordu.
3 oyun boyunca sadece 15 dakikayı görebiliyorduk. Bu bir kabus olmalıydı. Uyandığımda işe gitsem bu kadar sinirli ve üzgün olamazdım.
Olan oldu o gece toplam 6 maç kaybettik, ve 2 maç kazandık. 2 maç kazanmaz olaydık. Bu oyun bir veba gibi, hem de sadece oturduğu yerden bulaşan bir veba. Umarım bu oyunu en kısa sürede bırakırsın.

Not: Oyunu hala oynuyorum ve 0'dan hesap kasıyorum..

dokeyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Tuna özen
Arkadaşlar az önce takım geldi mid 1/24 adc 3/16 solo 4/25 böyle takım geliyor ve sinirleniyorum ve az önce sinirden klavyenin 4 tane tusunu kırdım monitörün çerçevesini kırdım bunları yapmamak için kanser olduktan sonra ne yapabilirim
duvara kafa at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,389
Üyeler
163,488
Son üye
tyiklhmni987
Top Bottom