LoL'de kendimi nasıl geliştirebilirim?

closer izle lig maçlarını izle izle dediğim göz ucuyla değil tam olarak nası bi rotasyon yaptıklarını ne zaman gsng attıklarını vs çin ligini izlersen çok gelişebilirsi

Öncelikle kendi maininin hangisi olduğuna doğru bir şekilde karar ver. Sonraki aşamada koridorunda oynayan öğretici yayınlar yapan yayıncıları takip et. En önemlisi meta herolarını takip et.

Bence kimseyi izleyerek öğrenemessin.
Aram, özel eğitim oyunlarına ağırlık ver.
Sürekli yeni combo bulmaya çalış.
Sürekli farklı eşyaları dene.
Güncelleme notlarını takip et. Metaya hakim ol.
Klavye + mouse kombinasyonunu iyileştir.
Ezber oynama gelişime açık ol.

Bence bunları yaparsan biraz daha iyi olabilirsin.
Bir de mümkünse sana karşı lig muhabbeti yapan insanlarla muhabbet etme. Moralini asla bozma.

Dostlar selam, League of Legends'ta kendimi geliştirmek istiyorum. Ne yapmalıyım? Kimleri izlemeliyim? Ligim Gold 4 Koridorum Orman.
Pre ile gir sağlam pre ve oyunu oyna izlemek bir yere kadar iş pratikte

e-Sporcu olmak gibi bir hayaliniz mi var?

e-Sporcu olmak gibi bir hayaliniz mi var?
hayır öyle bir hayalim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence kimseyi izleyerek öğrenemessin.
Aram, özel eğitim oyunlarına ağırlık ver.
Sürekli yeni combo bulmaya çalış.
Sürekli farklı eşyaları dene.
Güncelleme notlarını takip et. Metaya hakim ol.
Klavye + mouse kombinasyonunu iyileştir.
Ezber oynama gelişime açık ol.

Bence bunları yaparsan biraz daha iyi olabilirsin.
Bir de mümkünse sana karşı lig muhabbeti yapan insanlarla muhabbet etme. Moralini asla bozma.
özel eğitim oyunlarında ne yapayım mesela?

hayır öyle bir hayalim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

özel eğitim oyunlarında ne yapayım mesela?
Canın ne istiyorsa onu yap.
Bu arada dalga mı geçiyorsun sen diyebilirsin. Ancak şunu hatırlamanı isterim oyunda bulunmuş olan, her bug, her yeni combo sürekli farklı şeyler denenerek ortaya çıkmıştır.

Örneğin: S1-S2 zamanları ruined king iteminin master yi de fullenmesi gibi. O zaman efsanevi bir şeydi.
Canın ne istiyorsa onu yap sonuca ulaşacaksın.

Dostlar selam, League of Legends'ta kendimi geliştirmek istiyorum. Ne yapmalıyım? Kimleri izlemeliyim? Ligim Gold 4 Koridorum Orman.
Valla Gardaşım Knight metin2 bu tür oyunları Prof olarak oynadım ama bende lol oynayamıyorum ya hevesliyim ama olmuyor 😅

Geri