Lol'de yaşadığım fps düşüşü

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar laptopumda i5-3210M 2.5 GHz işlemci + Nvidia Geforce GT630M 2GB VRAM + 8 GB RAM + 500GB HDD var eskiden lolde orta ayarlarda 60 fps sabit oynardım ama son zamanlarda en düşük ayarlarda 60 fps sabitken bir anda fps te düşüşler oluyor yarım saat sonra eski haline geliyor sonra gene düşüyor yardımcı olabilcek var mı ? ( işlemci 2494 te çalışırken fotoğraftaki değere iniyor)

Ekler

• Screen01.png
    Screen01.png
    836.4 KB · Hit: 61
  • Screen02.png
    Screen02.png
    768.9 KB · Hit: 60
Arkadaşlar laptopumda i5-3210M 2.5 GHz işlemci + Nvidia Geforce GT630M 2GB VRAM + 8 GB RAM + 500GB HDD var eskiden lolde orta ayarlarda 60 fps sabit oynardım ama son zamanlarda en düşük ayarlarda 60 fps sabitken bir anda fps te düşüşler oluyor yarım saat sonra eski haline geliyor sonra gene düşüyor yardımcı olabilcek var mı ? ( işlemci 2494 te çalışırken fotoğraftaki değere iniyor)
aga senden bi ricam olacak.

işlemcide sosis pişirir misin ?

Hocam fanları temizlemeniz ve işlemcinin termal macununu yenilemenizi öneririm sonra düzelecektir.

Şaka mı yapıyorsunuz? Sıcaklıklara bakıyor musunuz? 97 derece işlemci için çok ciddi bir sıcaklık. En son ne zaman termal macun yenilediniz. Her 6 ayda bir yenilemeniz gerekir. Tek sebebi sıcaklıklar. Linkini bıraktığım termal macunu alıp işlemcinize sürün. Sadece attığım linkten alın piyasada sahtesi çok. https://www.teknobiyotik.com/arctic-mx-4-en-yuksek-performansli-termal-macun-4gr-ar-actcp00002b.html
ortalama kaç derece normal bir sıcaklıktır ?

termal macun degistirmen gerekli ve fan temizligi yapmalisin. bilgisayar en az 7 yillik 3.nesil bu kadar zaman dayandigina sukrek yakinda ekran karti bozulabilir dikkat etmelisin sogutucu alacak durumun varsa iyi olur.
ek not:sadece lol oynuyorsan dusuk ayarda intel hd 4000(onbord) 60-80fps verir bu kadarda isinmaz leptop. benim pc 3230m gram isinmiyordu lolde

Geri