Neler Yeni

loldeki hesabımı gurbete yollayacağım

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
arkadaşlar trde 7 sene boyunca sinir krizi geçirmekten mefta oldum. hesabımı başka bir bölgeye aktaracağım sizce hangi bölge en mantıklısı olur? (insanlar açısından ping açısından)
düzenleme: twich primeden gelen rp 650den 350 ye inmiş :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

José Mourinho

80+ Silver
Kardeşim şimdi konuyu raporlasam mı raporlamasam mı ? Ne alaka konuyla en son söylediğin şey.
Konu hakkında Azerbaycan olur bence

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
bu ay bana rp vermedi simge verdi sen nasil 350 rp aldın. ping yuksek oluyor eu olur en iyisi.

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim şimdi konuyu raporlasam mı raporlamasam mı ? Ne alaka konuyla en son söylediğin şey.
?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne demek istediğini anlamadım rapor ne alaka ne boş konuşuyorsun la
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu ay bana rp vermedi simge verdi sen nasil 350 rp aldın. ping yuksek oluyor eu olur en iyisi.
twitch prime loot yaz google a ordan kapsülü hesabına aktar

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
arkadaşlar trde 7 sene boyunca sinir krizi geçirmekten mefta oldum. hesabımı başka bir bölgeye aktaracağım sizce hangi bölge en mantıklısı olur? (insanlar açısından ping açısından)
düzenleme: twich primeden gelen rp 650den 350 ye inmiş :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
rusyada hesap açtım dia 1 e kadar çıktım çok basit.

Parlak

80+
Eu west diyecemde oranında yarısı türk olmuş :)

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Top Bottom