Neler Yeni

LoL'e başlayım mı? Başlarsam ne yapmalıyım?

whoamii

80+ Silver
Başlama. Pişman olursun ileride öfke problemlerin vs oluşur. Öğrenmesi zor bir oyun, öğrenmek için o kadar çaba sarf ediyorsun sonra bir bakıyorsun boşa zaman harcamışsın.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Cüzdanını tutabilirsen ve kendine hakim olabilirsen başla ama Türkiye'de değil.Geçen oyuna gireyim dedim girer girmez Allah'a sövmeye başladılar.Şampiyon seçiminde birbirlerine küfür ediyorlar.Yaşlarının küçük olduğu belli.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bence orası ülkenin kitle bakımından kanalizasyon çukuru gibi bir şey(oyun olarak).Verdiğim zamana,paraya yazık.Başlayacaksan TR'de başlama.Pişman olursun.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Olmadı yaz tatilinde açayım bir euw hesabı bakalım harbı boylemıymıs euwest
Eğer şuanki hesabın iyiyse rp yatırıp sunucu değiştirebilirsin ben öyle yapmıştım. Birde önceden söyliyim euwest çok zordur mesela Tr sunucusunun plat/dia ligi euwest sunucusunun gümüş/gold ligine eşit.

rapstarjustercik

80+ Bronze
Eğer şuanki hesabın iyiyse rp yatırıp sunucu değiştirebilirsin ben öyle yapmıştım. Birde önceden söyliyim euwest çok zordur mesela Tr sunucusunun plat/dia ligi euwest sunucusunun gümüş/gold ligine eşit.
İşte zor severim 🥰 🥰 🥰 Yok ya o kadar rp yatıramam yüce kral darius alıcam onun yerine kendim hesap açar kasarım.

Herkes oyunu kitlesine laf etmiş, (haklılar) ama uzun süredir oynadığım için sanırım alıştım rahatsız edici kitleye.

Başlayacaksan, başlangıç herolarından deneyerek, beğendiklerini de öğretici videolarını izleyerek ( e spor maçlarını da izleyebilirsin )
zamanla oynanış tarzın iyileşir.
Oyundan çok kişiyle tanışıyorsun zaten zamanla, arkadaşlarında bilgi vererek gelişebilirsin.

Oyuna başlama diyecek kadar kötü bir durum yok ortada.

X MUSK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ege Aşkın
vechirion izle neden başlamaman gerektiğini anlarsın

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
West sunucusunda başla bence ve öğretici videolar izle

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Anıl
Haydi bakalım indirmeye başladım

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Başlama, başlarsan da başlama. /fullmute all yapabilir ve EU West sunucusunda oynayabilirsin.

Top Bottom