;(başlıyabilirsin kanka ama dininden çıkcağını bilmen lazım . toxic ve hurda yığını. chati kapatıp oynarsın.
Neden?
Peygamber sabrın yoksa hiç bulaşma.yok ya tiltlerle baş edebiliyorum (galiba..)
Sakın boyle bir hata yapmaMerhaba.Sorum basit.LoL'e başlayım mı?Başladığımda ilk yapmam gerekenler neler?Kısaca özetlerseniz sevinirim
tiltler beni çok etkliemiyor artıkKanser kitle. Dengesiz oyun. Başlamak saçmalıktan başka bir şey değil. Yol yakınken offline oyunlara başlamanı öneririm. Online oyun oynanmaz.
+ ilk başta ytden videolar izle kanka rehber tarzı rahat sekılde anlarsınBen oynuyorum bence başlanır hele arkadaşlarınla muazzam sarıyor.Simdi herkes yazicak başlama kanser olursun klasik zaten sen bilirsin ben seviyorum.İlk yapman gereken kendine başta kolay bir şampiyon bul ve onun yeteneklerini öğren zaten sonra oynaya oynaya itemleri öğrenirsin. İlk başta hiç oynayamayabilirsin çünkü karşıya çok fazla smurfler geliyor yani böyle şahsen ben böyle yaptım.
Bruh... Tr sunucusunda oynarsanız tabii böyle olur euw adamdır.Aman aman töbe de aman sakın başlama sakın sinirden klavye tuşlarını yersin küfürbaz olursun dinden çıkarsın depresyona girersin her şey olabilir. Takımına bilerek feedleyenler gelir, kendi hata yapar Allaha söver, her şey var bu oyunda sakın başlama.
allah korusun sakınMerhaba.Sorum basit.LoL'e başlayım mı?Başladığımda ilk yapmam gerekenler neler?Kısaca özetlerseniz sevinirim
Aynen. İstersen blitz ve senpai diye iki uygulama var sana otamatik rün yapıyor hangi itemleri alacağını gösteriyor. Hangi yeteneğini yukseltecegini gösteriyor yararlı bir uygulama başta sana yardımcı olucaktir+ ilk başta ytden videolar izle kanka rehber tarzı rahat sekılde anlarsın