Neler Yeni

LoL'e başlayım mı? Başlarsam ne yapmalıyım?

uydu3

80+ Silver
Başla kitle kötü diyorsan euwda hesap aç ama bence mutlaka başla heroların hikayeleri oyunun evreni e sporu şarkıları vs her şey aşırı kaliteli

Ratorest

80+ Silver
Ben oynuyorum bence başlanır hele arkadaşlarınla muazzam sarıyor.Simdi herkes yazicak başlama kanser olursun klasik zaten sen bilirsin ben seviyorum.İlk yapman gereken kendine başta kolay bir şampiyon bul ve onun yeteneklerini öğren zaten sonra oynaya oynaya itemleri öğrenirsin. İlk başta hiç oynayamayabilirsin çünkü karşıya çok fazla smurfler geliyor yani böyle şahsen ben böyle yaptım.

zatilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
zatilla
Ben oynuyorum bence başlanır hele arkadaşlarınla muazzam sarıyor.Simdi herkes yazicak başlama kanser olursun klasik zaten sen bilirsin ben seviyorum.İlk yapman gereken kendine başta kolay bir şampiyon bul ve onun yeteneklerini öğren zaten sonra oynaya oynaya itemleri öğrenirsin. İlk başta hiç oynayamayabilirsin çünkü karşıya çok fazla smurfler geliyor yani böyle şahsen ben böyle yaptım.
+ ilk başta ytden videolar izle kanka rehber tarzı rahat sekılde anlarsın

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Aman aman töbe de aman sakın başlama sakın sinirden klavye tuşlarını yersin küfürbaz olursun dinden çıkarsın depresyona girersin her şey olabilir. Takımına bilerek feedleyenler gelir, kendi hata yapar Allaha söver, her şey var bu oyunda sakın başlama.
Bruh... Tr sunucusunda oynarsanız tabii böyle olur euw adamdır.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Youtube'dan Naru kanalının öğretici videolarını izle Naru espor oyuncusu harika oynuyor hemde Türk.

Ratorest

80+ Silver
+ ilk başta ytden videolar izle kanka rehber tarzı rahat sekılde anlarsın
Aynen. İstersen blitz ve senpai diye iki uygulama var sana otamatik rün yapıyor hangi itemleri alacağını gösteriyor. Hangi yeteneğini yukseltecegini gösteriyor yararlı bir uygulama başta sana yardımcı olucaktir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,693
Üyeler
161,891
Son üye
Melisa4875
Top Bottom