Neler Yeni

LoL'e başlayım mı? Başlarsam ne yapmalıyım?

rapstarjustercik

80+ Bronze
Bruh... Tr sunucusunda oynarsanız tabii böyle olur euw adamdır.
Arkadaşla tam 1 sene yatıp kalkıp bronzdan çıkmak ıcın oynamıstık, bır tane cocuk vardı benı o baslatmıstı gumustu o ben basladıgımda, suan o bronz 4 ben altın 3, klavyeye elımle vursam cıkarım bronzla gumusten, ama Altın ne tılt bır elo ya

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Merhaba.Sorum basit.LoL'e başlayım mı?Başladığımda ilk yapmam gerekenler neler?Kısaca özetlerseniz sevinirim
başla ama bütün chati sustur kolay şampiyonlardan başla (garen master yi) farm yapmayı bırakma

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Arkadaşla tam 1 sene yatıp kalkıp bronzdan çıkmak ıcın oynamıstık, bır tane cocuk vardı benı o baslatmıstı gumustu o ben basladıgımda, suan o bronz 4 ben altın 3, klavyeye elımle vursam cıkarım bronzla gumusten, ama Altın ne tılt bır elo ya
Diamond elo olan bne🥰

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Anıl
Aman aman töbe de aman sakın başlama sakın sinirden klavye tuşlarını yersin küfürbaz olursun dinden çıkarsın depresyona girersin her şey olabilir. Takımına bilerek feedleyenler gelir, kendi hata yapar Allaha söver, her şey var bu oyunda sakın başlama.
Peki bir şey sorucam neden sadece riotun oyunlarında bu kitle var valodayım gold 2 olm hepsi sövüyo ama allaha söven yok şükür

Komando41.

80+ Silver
6 yaşındaki çocukları nsana küfürtmesine hayatında duymadığın vasıfsız cümlelere hazır ol

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Anneni seviyorsan başlama

galibası yok kanka tr de oynicaksan o galiba filan gidiyor baş edemezsin
o kadar yaratıcı küfürler yiyeceksin ki ufkun açılacak hayata bakış açın değisecek git minecraft oyna ciddiyim kanser kitle yok

Squex

80+ Silver
Akıl sağlını kaybetmek istemiyorsan başlama. Kanser olursun. Ben bıraktım kafam rahat.
Bir giriyosun yeni küfürler öğreniyorsun

Top Bottom