Eyvallah tavsiue içinde ne var abi bu tr serverinde herkes nefret ediyorBro bence öncelikle yapay zekaya karşı biraz oyunu öğren. Birkaç lane (Koridor) belirle kendine daha sonra o lane de oynayabilecegin herolarin rehber , oynanış vs. Videolarini izle.
Sonra yavaş yavaş oyunculara karşı geliştir kendini daha sonra dereceli girebilirsin.(Tr de bence de çok oynama EU biraz daha rahat olur .
Sana verebileceğim en iyi tavsiye hiç başlamaman eğer başlarsan birkaç yıl sonra sabah 6 sularında keşke forumdaki o çocuğu dinleseydim dersin pişman olursun...Başlıkta da yazıldığı üzere hayatımda ilk defa lol oynayacağım neler yapayım? Hangi karekterle başlamam daha iyidir(yakın dövüş severim) veya hangi koridordan gideyim en başta başlarken tavsiyeleriniz nelerdir? Ha bide yasuo iyi mi? hep aklımda kalmıştır
tüm lanelerde bir karakter öğren (suport oynuyorum). ondan sonra her oyun herkesi susturup sıralı maçlarla 30 lvl ol. derecelide goldun üstüne çıktınmı zaten lol güzel bir oyun oluyorBaşlıkta da yazıldığı üzere hayatımda ilk defa lol oynayacağım neler yapayım? Hangi karekterle başlamam daha iyidir(yakın dövüş severim) veya hangi koridordan gideyim en başta başlarken tavsiyeleriniz nelerdir? Ha bide yasuo iyi mi? hep aklımda kalmıştır
Bir oyuncu herzaman bir koridorda tek mi oynar üstte giden ormana geçebilirmi sen mesela ne yapıyorsunÜst koridor : Wukong, Darius, teemo, Vladimir
Orman : Jax, master yi, rammus.
Orta koridor : Ahri, lux, orianna, Vladimir, swain.
Saldırı gücü taşıyıcısı (nişancı) : Miss Fortune, caitlyn,
Destek : Swain, pantheon, lux, Morgana.
Sana oynaması çok zor olmayan şampiyon önerilerinde bulundum.
TR sunucusu :Eyvallah tavsiue içinde ne var abi bu tr serverinde herkes nefret ediyor
Derecelide evet. Normal oynarsan istediğin yere geçersin.Bir oyuncu herzaman bir koridorda tek mi oynar üstte giden ormana geçebilirmi sen mesela ne yapıyorsun
Tavsiyem küfür edeni direk sustur.Derecelide evet. Normal oynarsan istediğin yere geçersin.
Benim ana rolüm destek. Ana şampiyonum SwainBir oyuncu herzaman bir koridorda tek mi oynar üstte giden ormana geçebilirmi sen mesela ne yapıyorsun
WW nasıl sence. Main olabilecek bir karakter mi?Benim ana rolüm destek. Ana şampiyonum Swain
Profil fotoğrafımdaki amca.
Üste geçen ormana giremez. Üstte 1 kişi ormanda 1, ortada 1 kişi ama alt koridorda iki kişi.
Bi nişancı ve bu nişancıya bi destek.
Bazı insanlar sevmez ama ben lolü apophis adlı YouTube kanalından öğrendim
Keşke internetim olsa da orda oynayabilsemtr serverinde değil batı avrupada oyna ilk önce
Yeni yapmada güçlendirme (buff) geldi.WW nasıl sence. Main olabilecek bir karakter mi?