Neler Yeni

lole yeni baslayanlarin ne yapmasi lazim

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı
öncelikle bol bol video yayın izle daha sonra kendine 2 3 tane şampiyon ayarla ve 1 tane main lane seç kendine 1 tanede yedek koridor seç bol bol oyna bu kadar

şahin doğan

80+ Platinum
Hemen oyunu bırakmak.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Hangi koridor ve rolden daha çok zevk aldığını öğren ve o rolden karakterlerle devam et oyunu cidden öğrenmeden dereceli oynama

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
Her maçta herkesi mutele. Sonra bi kaç haftadan sonra taşıyanların mutesini aç sonra onların uslubünü gör sonra yine mutele "taşıyan böyle ise" kıvamına gel. Sonra feedleyenlerin mutesini aç Allah ve peygambere üzül. Sonra C: Riot Games: League Of Legends Sağ tıklayın ve SİL.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
Her maçta herkesi mutele. Sonra bi kaç haftadan sonra taşıyanların mutesini aç sonra onların uslubünü gör sonra yine mutele "taşıyan böyle ise" kıvamına gel. Sonra feedleyenlerin mutesini aç Allah ve peygambere üzül. Sonra C: Riot Games: League Of Legends Sağ tıklayın ve SİL.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence başlama çok büyük bağımlılık yapar
Lole aslında 2016 zmanlarında başlayacaktım ama başlamadım sebebi bu bağımlılık olayı idi. Korktum ama 2020 Nisan ayında başladım ve hiç bağımlılık olmadı. Nisan ayında bi kaç kere oynadım sonra bi kaç ay oynamadım. Eylül Ekim ayında oynadım. Sonra 2021 in Mayıs Haziran'da oynadım şuan 2022 ağustos ve başka şehirde pc nin kaldırdığı oyun LoL oldupu için vakit geçsin diye oynuyorum. Mobacı asla değilim onu anladım. Tamamen FePeSe

Son düzenleme:

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lole aslında 2016 zmanlarında başlayacaktım ama başlamadım sebebi bu bağımlılık olayı idi. Korktum ama 2020 Nisan ayında başladım ve hiç bağımlılık olmadı. Nisan ayında bi kaç kere oynadım sonra bi kaç ay oynamadım. Eylül Ekim ayında oynadım. Sonra 2021 in Mayıs Haziran'da oynadım şuan 2022 ağustos ve başka şehirde pc nin kaldırdığı oyun LoL oldupu için vakit geçsin diye oynuyorum. Mobacı asla değilim onu anladım. Tamamen FePeSe
ben zaten 2016 dan beri mobile legends oynuyom pc aldim o yuzden lole basladim

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
ben zaten 2016 dan beri mobile legends oynuyom pc aldim o yuzden lole basladim
Yapacağın tek şey o zman karakterleri öğrenmek az çok hangi lane de nasıl oynanır kısmını biliyorsun Örnek Jung ta Gank atman gerektiğini falan.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
ne yapcam yardim edin
TFT ile belki baslayabilirsin karakterleri falan tanımak için kesinlikle u.gg indirmen lazım otomatik ruinleri vs girmesi için. Sonra URF oynarsın gelince sonra da ARAM alışırsın tamamen karakterlere. Ben öyle yaptım ben de bilmiyordum :D

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Oyuna yeni başladıysan yapman gereken ilk adım oyunu geri silmek olur.

Top Bottom