Neler Yeni

lole yeni baslayanlarin ne yapmasi lazim

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Ben olsam başlamam. Zehri 2. Sezon sonu 3. Sezon başı aldım kaç yıl oldu hatırlamıyorum bile. Bir ara 3 sene uzak kaldım nadir giriyordum ama o zehri kandan atamıyorsun. Gün geçtikçe yeni küfürler öğrenip ana bacı sanatında üstüne koyarak ilerliyorsun. Oyun bedava gibi geliyor ama ücreti akıl sağlığı. Hiç girme o topa derim

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Buğra
oyunu hemen silip dota 2 yi indiriyorusun ilk yapacagın şey bu

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
ne yapcam yardim edin
porofessor vb gibi otomatik rün ayarlayıcı uygulamalar indirmeni tavsiye ederim ilk başlarda çok tilt olan biriysen direk /sustur all yaz hiç uğraşma çok toksik dolu

3tane koridor var 5 tanede rol var bu roller üst,orta,orman,adc(nişancı),destek(nişancıya destek verir) (destek ve adc alt koridora gider) bunlardan birini seçerek başla sonra o lanelerin kendilerine özel heroları var onlardan sevdiğin birini seç ve onu mainle en az 2 3 tane main heron olsun çünkü derecelide banlama sistemi var senin tek main heron olursa o hero ban yerse öyle kalırsın

bunun dışında kalanları mainlediğin heroları öğrenmek olur mesela ben katarina mainim oraya buraya kaçıyor çok hoşuma gidiyor 150k katam var

bunlar dışında başka sorun olursa yardımcı olabilirim etiketlemen yeterli

Top Bottom