A AKER 80+ Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 5 Temmuz 2025 #1 LOQ 15IAX9I - Type 83FQ Cihazını yeni satın aldım. Laptobun ekran kartı intel arc 530m. Bilgisayarı açtığımda ekran kartı olarak intel hd grafik gözüküyor. Sanırım arc 530m i görmüyor ve zaten masaüstüne sağ tıkladığımda ekran kartı driver uygulaması gözükmüyor. Driverinide bulamadım. Driveri bulursak ve kurarsak ekran kartını laptop görürmü yardımcı olursanız çok sevinirim dostlar.
LOQ 15IAX9I - Type 83FQ Cihazını yeni satın aldım. Laptobun ekran kartı intel arc 530m. Bilgisayarı açtığımda ekran kartı olarak intel hd grafik gözüküyor. Sanırım arc 530m i görmüyor ve zaten masaüstüne sağ tıkladığımda ekran kartı driver uygulaması gözükmüyor. Driverinide bulamadım. Driveri bulursak ve kurarsak ekran kartını laptop görürmü yardımcı olursanız çok sevinirim dostlar.
darkozi 80+ Katılım 7 Mayıs 2025 Mesajlar 148 Reaksiyon skoru 58 5 Temmuz 2025 #2 evet önce driverı indirip kurman lazım
A AKER 80+ Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 5 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 driveri nerden indirebilirim sitesinde tam modeli bulamadım Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 5 Temmuz 2025 link vesayre varmı dostlar vallaha yeni aldım oyun indirdim giremiyorum oyuna
driveri nerden indirebilirim sitesinde tam modeli bulamadım Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 5 Temmuz 2025 link vesayre varmı dostlar vallaha yeni aldım oyun indirdim giremiyorum oyuna
NedoxBey 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1,338 Reaksiyon skoru 533 5 Temmuz 2025 #4 Intel® Arc™ A530M Graphics Downloads, Drivers and Software | Intel Intel® Arc™ A530M Graphics - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates. www.intel.com Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 5 Temmuz 2025 Bu olabilir inan hic bilmiom bu intel gpulari
Intel® Arc™ A530M Graphics Downloads, Drivers and Software | Intel Intel® Arc™ A530M Graphics - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates. www.intel.com Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 5 Temmuz 2025 Bu olabilir inan hic bilmiom bu intel gpulari