Lord atreus dolandırıcı sitenin linkini paylaşıyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Araba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,041
lord atreus son videosunda 3000tl pc toplamış açıklamada parçaların linklerinde (işlemci) dolandırıcı bir sitenin linkini koymuş.

sitenin güvenilir olmadığını ben değil alttaki konularda yazmış herkes.

not : sitenin güvenilir olmadığını bilmiyor olabilir.

Son düzenleme:
Bu adamı ilk başlarda severdim lakin çok saçma sistemler topluyor ve tek amacı da para olmaya başlıyor.
Büyük ihtimalle bu konuyu ona atacaklardır bir sonraki videosunda bize laf sokacak.
Ona güvenip o siteden alanlar olursa yazık olur o yüzden açtım konuyu.

lord atreus son videosunda 3000tl pc toplamış açıklamada parçaların linklerinde (işlemci) dolandırıcı bir sitenin linkini koymuş.

Bu adam zaten dolandrısı şer nin teki.

Bossbilisim n11'de satış yapıyor yalnız. Ayrıca dolandırıcı ise niye cimri.com hala onun linklerini yayınlıyor anlamış değilim.

Bossbilisim n11'de satış yapıyor yalnız. Ayrıca dolandırıcı ise niye cimri.com hala onun linklerini yayınlıyor anlamış değilim.
tüm forumlarda dolandırıcı olduğu yazıyor. belki sadece n11 de vs güvenilir satış yapıyordur.

sitenin güvenilir olmadığını ben değil alttaki konularda yazmış herkes.

not : sitenin güvenilir olmadığını bilmiyor olabilir.
F/P para kanka.
Bunu yapacağıma yodacoine yatırım soyulurum daha iyi.

Adam Nvidia ve Galax'a farklı ekran kartı üreticileri dedi. Bundan her şey beklenir. (Galax 1650, Nvidia 1650'den daha az FPS veriyormuş)

Şaka yapıyon sandım harbi varmış, usta yoda sen bu hallere düşecek ceday mıydın 😄

7567.png

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri