Eskiden izlerdim ama artık sadece çekiliş videolarını izliyorum.(baya bozdu bu sıralar)Bir ara 14000 TL'ye RX 580li sistem videosu çekip bütün PCleri unuttun falan diyordu benim için o gün Lord atreus bitmiştir.
İlk önce herkese merhabalar dilerim. Bilgisayar toplama aşamasındayım ve RAM alma noktasına geldim. Boss Bilişim diye bir sitede RAM'leri gördüm sizce güvenilir mi? Biraz araştırdım çoğu kişi güvenilir çoğu kişi güvenme diyor sizce bu RAM'leri alsam mı? 60TL daha ucuz bu sitede.
İlk önce herkese merhabalar dilerim. Bilgisayar toplama aşamasındayım ve RAM alma noktasına geldim. Boss Bilişim diye bir sitede RAM'leri gördüm sizce güvenilir mi? Biraz araştırdım çoğu kişi güvenilir çoğu kişi güvenme diyor sizce bu RAM'leri alsam mı? 60TL daha ucuz bu sitede.
Ah siz yeni gelenler şu kanalın amacını anlamadınız Sponsordan gelen paralarla çekiliş yapıyor. Şimdi diceksiniz insanları dolandırmaya hakkı yok La donanım arşıvi bunun reklamını yapınca bşi yok ama lord atreus yapdı hemen ifşa Neden diğer kanallar olay olmuyo aboneleri yüksek hii dava fln açar sknt olur
Ah siz yeni gelenler şu kanalın amacını anlamadınız Sponsordan gelen paralarla çekiliş yapıyor. Şimdi diceksiniz insanları dolandırmaya hakkı yok La donanım arşıvi bunun reklamını yapınca bşi yok ama lord atreus yapdı hemen ifşa Neden diğer kanallar olay olmuyo aboneleri yüksek hii dava fln açar sknt olur
Çünkü bir anda insanlar bu şahısı öğrendi geçen ekran kartı piyasası yaptı 1660 ti 10k dan 5k ya düşmüş diyor ??
1050 ti 5k dan 2k ya düşmüş diyor bir şey bildiği yok hepsi sallama o çekilişleri de babasının hayrına yapmıyor ayrıca. İnanmayın şunlara. Bir videosunda 25 temmuz sabah uyandığınizda ekran kartı fiyatları yarıya düşecek felan demişti tabii çoluk çocuk sevindi sonuç= b*k