Neler Yeni

Lord atreus dolandırıcı sitenin linkini paylaşıyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
Eskiden izlerdim ama artık sadece çekiliş videolarını izliyorum.(baya bozdu bu sıralar)Bir ara 14000 TL'ye RX 580li sistem videosu çekip bütün PCleri unuttun falan diyordu benim için o gün Lord atreus bitmiştir.

theali

80+ Bronze
lord atreus son videosunda 3000tl pc toplamış açıklamada parçaların linklerinde (işlemci) dolandırıcı bir sitenin linkini koymuş.

sitenin güvenilir olmadığını ben değil alttaki konularda yazmış herkes.

not : sitenin güvenilir olmadığını bilmiyor olabilir.
lord atreus yayında açıklıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

lord atreus son videosunda 3000tl pc toplamış açıklamada parçaların linklerinde (işlemci) dolandırıcı bir sitenin linkini koymuş.

ama ne kadar doğru bilmem belki haklısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Miningcigiller
Bide gitmiş yayın açmış eleştiri yapıyor bu konu ile ilgili dolandırıcı bir aşağılık bir ***** bu arkadaş

theali

80+ Bronze
bende pek anlamadım ne diyor

BuLuT_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bulut Metin

Ah siz yeni gelenler şu kanalın amacını anlamadınız Sponsordan gelen paralarla çekiliş yapıyor. Şimdi diceksiniz insanları dolandırmaya hakkı yok La donanım arşıvi bunun reklamını yapınca bşi yok ama lord atreus yapdı hemen ifşa Neden diğer kanallar olay olmuyo aboneleri yüksek hii dava fln açar sknt olur

rookie27

80+ Gold
Ah siz yeni gelenler şu kanalın amacını anlamadınız Sponsordan gelen paralarla çekiliş yapıyor. Şimdi diceksiniz insanları dolandırmaya hakkı yok La donanım arşıvi bunun reklamını yapınca bşi yok ama lord atreus yapdı hemen ifşa Neden diğer kanallar olay olmuyo aboneleri yüksek hii dava fln açar sknt olur
Çünkü bir anda insanlar bu şahısı öğrendi geçen ekran kartı piyasası yaptı 1660 ti 10k dan 5k ya düşmüş diyor ??
1050 ti 5k dan 2k ya düşmüş diyor bir şey bildiği yok hepsi sallama o çekilişleri de babasının hayrına yapmıyor ayrıca. İnanmayın şunlara. Bir videosunda 25 temmuz sabah uyandığınizda ekran kartı fiyatları yarıya düşecek felan demişti tabii çoluk çocuk sevindi 🤠 sonuç= b*k

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Bide gitmiş yayın açmış eleştiri yapıyor bu konu ile ilgili dolandırıcı bir aşağılık bir ***** bu arkadaş
dk kaç?

Tamam buldum.

Bu arada vatan bilgisayarın linkini paylaştım demiş bossbilişim linki paylaşmış neyse diyecek bir şey yok.

Çekilişi kazanamayan şer*fsiz diyor hiç bir çekilişine katılmadım.

Son düzenleme:

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Son düzenleme:

Rime?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Emir Ala
14K'ya 'Rakipsiz' rx580'li pc olayından sonra zaten İllallah gelmişti bana.Ama bu kadar da olmaz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom