Allah'ın Kulu
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
videolarının giriş ekranından belli ne mal olduğu
Aynı be ne olsun sürünüyoruz işteSenin işler nasıl gidiyor ortak?
Merhabalar, youtube önerilerimde karşıma "Lord Atreus" diye bir adam çıkıyor. Videolarında bilgisayardan anlıyormuş gibi konuşuyor ama anladığını düşünmüyorum. Bu adamın sözüne güvenilir mi? Sizin fikriniz nedir bu konuda, merak ettim.
Kanalın Linki:
Günler ilerliyor ama yaptığım bir şey yok, boş boş oturuyorumAynı be ne olsun sürünüyoruz işte
Vize haftasındayız. Sen nörüyon?
Monitörü biraz daha iyi MD1 değil mi buBruhhSinerji Feline Ryzen 3 1200 8GB 240GB SSD GT1030 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Feline Ryzen 3 1200 8GB 240GB SSD GT1030 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Allahu ekber bu adam çok güzel ekran kartlı sistem topladım diyor aldığı kart 900tl yeMerhabalar, youtube önerilerimde karşıma "Lord Atreus" diye bir adam çıkıyor. Videolarında bilgisayardan anlıyormuş gibi konuşuyor ama anladığını düşünmüyorum. Bu adamın sözüne güvenilir mi? Sizin fikriniz nedir bu konuda, merak ettim.
Kanalın Linki:
bi çocuk ailesini gösterir falan alır diye çekiyodur bence videoyu yoksa amd ile nvidiayı duymuş adam bile sistemin saçma olduğunu anlarGünler ilerliyor ama yaptığım bir şey yok, boş boş oturuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
14 Bin TL'ye o sistemi alana plaket falan vermeleri lazım.
ekmeğinin peşinde işte napıcan dolandırıcılık yasal olmuş resmenAllahu ekber bu adam çok güzel ekran kartlı sistem topladım diyor aldığı kart 900tl ye
"gt 1030" adam o.c diyor A320 öneriyor o.c için önerdiği fan stock fandan kötü tb dışında bir yerden toplamıyor sonra birde söylemese de tam bir amd fanboyu r3 1200 e çok iyi diyor ama i3 10100f görünce yüzü düştü Allahım delirecem bunu gittim yorumlarda yüzüne de vurdum hatta
Primci olduğu kesin valorant kanalından bi anda pc kanalına dönüyor birde 2100 tl ye 4000 tl ye topluyor ucuz pc videoları çok izleniyor ya hani bence 5000 altında 2 3 parçayı 2. El almak daha akıllıca[]
ekmeğinin peşinde işte napıcan dolandırıcılık yasal olmuş resmen
daha dün 800 TL'ye r5 2600 gördüm 2.el adam 2kya gösteriyorPrimci olduğu kesin valorant kanalından bi anda pc kanalına dönüyor birde 2100 TL ye 4000 TL ye topluyor ucuz pc videoları çok izleniyor ya hani bence 5000 altında 2 3 parçayı 2. El almak daha akıllıca