Neler Yeni

Lucid Rüya

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
Arkadaşlar bu olayı yapabilenler nasıl yaptıkalrını ve ne için yaptıklarını anlatabilir mi? Çünkü bende anlatacağım :D
Bu olayın gerçek olduğunu yakın zamanda öğrendim, uyumadan önce rüyamı kendim kontrol edebileceğime inandırıyordum kendimi ve uyuduktan sonra rüyamda bilincim yerinde oluyordu. Saçmalıklara müdahale edemiyorusnuz ama istediğiniz kişinin yada bir şeyin karşınıza çıkmasını sağlayabiliyorsunuz. Cidden bunu yapabilenler çok şanslılar. Herkes Lucid Rüyayı ne için kullandığını anlatsın bakalım :D
(Ben sevdiğim kızı görüyordum sürekli ve bu layı farkedince bunu tamamen kendim yaptığımı farkettim :( )

Emroasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Emre Kadir Yanık
Hayal gücü geniş olan insanların çok rahat başarabileceği bir şey.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ben yaptım ve uçtum bir kabus görüyordum arkamdan bir canavar koşarken soluklanmak için duvara dokundum ve duvarı hissetim o an olayı ayıktım. Kerem dedim rüyadasın sonra duvara doğru koştum ve bir ana içinden geçtim. Ondan sonra uçtum, çok güzeldi. Sonra ne kadar istesem de bir daha yapamadım. Saldım artık pek uğraşmıyorum.

gokce1992

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Gökçe Eröksüz
Facebook
gokce1314
astral seyehat diye geciyor bi ara ugrastım sonuc 0 :D muzikleri fln var dinliyon kus sesi doga sesi fln acayip bisi bana sonradan sacma geldi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
astral seyehat diye geciyor bi ara ugrastım sonuc 0 :D muzikleri fln var dinliyon kus sesi doga sesi fln acayip bisi bana sonradan sacma geldi :D
Astral seyahat bambaşka bir şey onu yapan olduğunu düşünmüyorum forumda ama lucid rüya olayı rüyanda gelişen şeyleri kontrol edebilme yeteneği ve muazzam bir şey :D

gokce1992

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Gökçe Eröksüz
Facebook
gokce1314
Astral seyahat bambaşka bir şey onu yapan olduğunu düşünmüyorum forumda ama lucid rüya olayı rüyanda gelişen şeyleri kontrol edebilme yeteneği ve muazzam bir şey :D

bilemedim gercek ise güzel bir şey dediğim gibi bi ara kafa yormustum ama bu senin bilinc altın

mesela işe gideceğin zaman gece sabah 7 de kalkacam deyip yatarsan kalkarsın mesela onun gibi üstelersen belki olabilir

mesela rüyamda sunu gormek istiyorum gibi tabi bu fikir gerceği yansıtır mı bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilemedim gercek ise güzel bir şey dediğim gibi bi ara kafa yormustum ama bu senin bilinc altın

mesela işe gideceğin zaman gece sabah 7 de kalkacam deyip yatarsan kalkarsın mesela onun gibi üstelersen belki olabilir

mesela rüyamda sunu gormek istiyorum gibi tabi bu fikir gerceği yansıtır mı bilmiyorum
Katılıyorum

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
Ben bunu bilmeden yapıyordum. Nasıl olabiliyor böyle bir şey diye araştırınca farkettim. Bilmeden Lüsid yapıyormuşum. Büyük ihtimalle bende yorgunluktan olan bir şey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,066
Üyeler
166,479
Son üye
yagizynfdt
Top Bottom