Luna Coin Değişiyor!

Dönüşüm değil ekstra dağıtım olacak diye biliyorum. Luna bitmeyecek eski Luna Luna Classic olarak piyasada kalacak. Sadece şuan lunası olanlar yeni lunadan bir miktar pay alacaklar. Büyük ihtimalle verilen coin değeri ellerindeki Luna değerinden daha az bir değer olur.
Luna bitiyor demiyoruz da. Luna'nın ismi Lunc olacak.

Ayrıca benim dönüşüm dediğim sadece tahmindi.

Ben lunayı dönüştürmeyi düşünmüyorum. 23k luna var ya zengin eder ya da batırır, durup yatsın YTD

Ben lunayı dönüştürmeyi düşünmüyorum. 23k luna var ya zengin eder ya da batırır, durup yatsın YTD
Açık açık AirDrop demişler zaten. Elinizdeki Luna ile orantılı yeni Luna dağıtılacak ve elinizdeki Luna da Luna Classic (LUNC) olarak yine elinizde kalacak yanlış anlamadıysam.

186k luna var :D aynı kafadayım senle. Zaten gözden çıkarttığım bir paraydı. İster tamamen erisin ister yükselsin.(yükselmesi taraftarıyım)

186k luna var :D aynı kafadayım senle. Zaten gözden çıkarttığım bir paraydı. İster tamamen erisin ister yükselsin.(yükselmesi taraftarıyım)
İnan herkes yükselmesi taraftarı.d

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış

Geri