Merhaba arkadaslar telefonda oldugum icin link birakamiyorum elimde 1 ay oldu alali monster tupar v21.8.1 var 11.nesil islemci ve 3070 var cok nadiren 80 derece goruyor saatlerce acik kalrsa bilgisayar 15 16 saat falan normalmi acaba?
Bu sıcakta normal.Merhaba arkadaslar telefonda oldugum icin link birakamiyorum elimde 1 ay oldu alali monster tupar v21.8.1 var 11.nesil islemci ve 3070 var cok nadiren 80 derece goruyor saatlerce acik kalrsa bilgisayar 15 16 saat falan normalmi acaba?
normal knk hem bu sıcakta hemde laptop yani bi zahmet 80 derece olsunMerhaba arkadaslar telefonda oldugum icin link birakamiyorum elimde 1 ay oldu alali monster tupar v21.8.1 var 11.nesil islemci ve 3070 var cok nadiren 80 derece goruyor saatlerce acik kalrsa bilgisayar 15 16 saat falan normalmi acaba?
normal knk hem bu sıcakta hemde laptop yani bi zahmet 80 derece olsun![]()
Bu sıcakta normal.
Masa üstünde dair şu dönemde 75 80 dereceyi geçen sistemler var. Leptoplar İçin 80 derece soğuk kabul edile bilir.
normalde hiç bu kadar ısınmaz ama bless unleashed oyununda 84 derecede sabit kalıyor bir şey olurmu ?Laptoplarda sıcaklık 85 dereceyi geçmediği sürece endişe etmeniz gereken bir durum yok.
knk sıcağında etkisi varnormalde hiç bu kadar ısınmaz ama bless unleashed oyununda 84 derecede sabit kalıyor bir şey olurmu ?
Gayet güzel. Sorun teşkil edecek durum yok.Merhaba arkadaslar telefonda oldugum icin link birakamiyorum elimde 1 ay oldu alali monster tupar v21.8.1 var 11.nesil islemci ve 3070 var cok nadiren 80 derece goruyor saatlerce acik kalrsa bilgisayar 15 16 saat falan normalmi acaba?
Olmaz dostum Cs ele alalım pubg gibi grafik iyi oyunda kart 60 64 derece iken csde 70 74 zorluyor neden fps çizdiği için kart durmadan zorluyor. Isınmasında bundan kaynaklı genelde oyunlarda v sync aç fps 144hz kilitle hem ekran kartın ısınmaz pek hem de yormazsın.normalde hiç bu kadar ısınmaz ama bless unleashed oyununda 84 derecede sabit kalıyor bir şey olurmu ?