Beyaz sistem senaryousu :
kasa
sıvı soğutucu
anakart
Egzoz fan
Reverse kanatlara sahip ön emiş fanı x 3 adet
ram ( Sistemdeki tek siyah parça bu olacak. Maalesef beyaz ram bulamadım.)
işlemci
psu
Bu 1. seçenekti arkadaşlar. Bu şekilde toplarsam 80 Bin TL yapıyor.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şimdi gelelim 2. seçeneğe
Siyah sistem senaryosu :
anakart
psu
işlemci
ram
Aslında bu seçenekte sıfırdan dizmem gerekmiyor. Sadece şuanki sistemimi yükseltirken bana lazım olan parçaları değiştirsem yetiyor. O yüzden üstteki 4 parçayı seçtim. Bu şekilde bir yol izlersem de 58 bin TL tutuyor.
KISACASI , beyaz senaryoyu seçersem cebimden extra 22 bin TL çıkacak. Bir tarafım beyaz al diyor çünkü o senaryodaki beyaz hyperion kasaya resmen aşığım. Diğer tarafım ise 22 bini ayır kenara, ekran kartı alırken lazım olacak diyor. Ne yapsam bilemedim.
kasa
sıvı soğutucu
anakart
Egzoz fan
Reverse kanatlara sahip ön emiş fanı x 3 adet
ram ( Sistemdeki tek siyah parça bu olacak. Maalesef beyaz ram bulamadım.)
işlemci
psu
Bu 1. seçenekti arkadaşlar. Bu şekilde toplarsam 80 Bin TL yapıyor.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şimdi gelelim 2. seçeneğe
Siyah sistem senaryosu :
anakart
psu
işlemci
ram
Aslında bu seçenekte sıfırdan dizmem gerekmiyor. Sadece şuanki sistemimi yükseltirken bana lazım olan parçaları değiştirsem yetiyor. O yüzden üstteki 4 parçayı seçtim. Bu şekilde bir yol izlersem de 58 bin TL tutuyor.
KISACASI , beyaz senaryoyu seçersem cebimden extra 22 bin TL çıkacak. Bir tarafım beyaz al diyor çünkü o senaryodaki beyaz hyperion kasaya resmen aşığım. Diğer tarafım ise 22 bini ayır kenara, ekran kartı alırken lazım olacak diyor. Ne yapsam bilemedim.
Son düzenleme: