Neler Yeni

Beyaz sistem mi siyah sistemmi LÜTFEN YARDIM

Şu kasa 420 destekliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Çançinçon
Nasıl ya şaka mı bu ? Hocam bu kasanın aynısını modard youtube kanalında gördüm ve beğendim aslında ve sonrasında google'da aratıp radyatör desteğine baktım en fazla 360 yazıyor diye görünce mecburen vazgeçtim. Şuan bu siteye girince destekliyor yazıyor anlamadım çok garip. O zaman bunu alayim yani hem daha ucuz.

Şu kasa 420 destekliyor.

@Çançinçon
Hah buldum hocam bakın kendi sitesinde 360 mm yazıyor. https://lian-li.com/product/o11-dynamic-evo/

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,332
İsim
Baran Kut
Nasıl ya şaka mı bu ? Hocam bu kasanın aynısını modard youtube kanalında gördüm ve beğendim aslında ve sonrasında google'da aratıp radyatör desteğine baktım en fazla 360 yazıyor diye görünce mecburen vazgeçtim. Şuan bu siteye girince destekliyor yazıyor anlamadım çok garip. O zaman bunu alayim yani hem daha ucuz.

Birebir anlatımı var. 420 braketi varmış. Onu takınca sığıyor.

Dakika 17:31 den sonrasını izleyin.

Hah buldum hocam bakın kendi sitesinde 360 mm yazıyor
Manuel kağıdında da var.

7.nci sayfaya bakın.

Braket harici de değil sanırsam kasa ile geliyor.

Anakartı aşağı çekme özelliği olduğundan sığması normal.

Bence bu kasayı alın hocam :kekw: ikna ettirecem sizi illaha

Birebir anlatımı var. 420 braketi varmış. Onu takınca sığıyor.

Dakika 17:31 den sonrasını izleyin.

Manuel kağıdında da var.

7.nci sayfaya bakın.

Braket harici de değil sanırsam kasa ile geliyor.

Anakartı aşağı çekme özelliği olduğundan sığması normal.
Hocam doğrudur ozaman destekliyor da şu kısımda niye öyle yazıyor onu anlamadım.

Ekler

• 2.png
    2.png
    608.8 KB · Hit: 18

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,332
İsim
Baran Kut
Hocam doğrudur ozaman destekliyor da şu kısımda niye öyle yazıyor onu anlamadım.
Braket zorunluluğu yazısı görülmemiş bazı sitelerde. Yoksa ucu ucuna da olsa destekliyor. Biraz zahmetli sadece montajı. Zaten 420'lerin çoğunun montajı zahmetli.

Yabancı destekleyen sayfalara ve reddit forumlarına baktım, çoğu kişi destekliyor diyor.

İncehesap da eklemiş. Az yukarıda.
Screenshot_1.png

Braket zorunluluğu yazısı görülmemiş bazı sitelerde. Yoksa ucu ucuna da olsa destekliyor. Biraz zahmetli sadece montajı. Zaten 420'lerin çoğunun montajı zahmetli.

Yabancı destekleyenlere ve reddit forumlarına baktım, çoğu kişi destekliyor diyor.
Ozaman hayırlı olsun hocam bana. Yani inşallah o arctic sıvı soğutucuyu takarken sıkıntı yaşamam. Çünkü biliyorsunuz ki arctic sıvı soğutucular diğer markalara göre daha kalın radyatöre sahip. O yüzden bir korktum yani. Rog kasayı almadığıma pişman olmam inşallah

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,332
İsim
Baran Kut
Ozaman hayırlı olsun hocam bana. Yani inşallah o arctic sıvı soğutucuyu takarken sıkıntı yaşamam. Çünkü biliyorsunuz ki arctic sıvı soğutucular diğer markalara göre daha kalın radyatöre sahip. O yüzden bir korktum yani. Rog kasayı almadığıma pişman olmam inşallah
Aynen hocam ondan video baktım zaten hemen. Olmadı attığım videoyu takip edersiniz.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Yok hocam sigara kullanmıyorum düşman başına. Siz yerimde olsanız ne yapardınız peki ?
Hocam ben rengine takılmam valla ama hayaliniz bu ise alın geçin kafanızı yormayın daha fazla. Beyaz başladıysanız beyaz bitirin.

Top Bottom