louis bloom
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
21 olur girelim reis igden yazabilir misin nickim kaanwipedBendede ready or not var beraber girebiliriz yaş kaç?
21 olur girelim reis igden yazabilir misin nickim kaanwipedBendede ready or not var beraber girebiliriz yaş kaç?
ghostrunner haric rdr2 ve detroit become human i bitirdim hoi4 pek sarmiyor ancak ghostrunner i deneyecegim tesekur ederimGenellikle fps tarzı oynuyorum, çok hikayeli oynamıyorum ama bu indirimde şunları aldım, genellikle iyi oyunlar diyebilirim.
Rdr 2
Ghostrunner
Detroit Become Human
Hearts of Iron IV (yine arkadaşla oynanacak bir oyun)
Tabii bunların hepsi biraz yaşını almış oyunlar ancak oynamadıysanız bakabilirsiniz, şu an hepsi Steam'de indirimde.
reis hangi oyunlari oynuyorsun ig den eklesene valla oyun arkadasi yok ya hicben varım
şuan aoe oynuyorumeis hangi oyunlari oynuyorsun ig den eklesene valla oyun arkadasi yok ya hic
Rica ederim, demosu da var istersen bakabilirsin seni sarıyor mu diye beğenmezsen bidaha al, iade et vs uğraşmazsın.ghostrunner haric rdr2 ve detroit become human i bitirdim hoi4 pek sarmiyor ancak ghostrunner i deneyecegim tesekur ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis hangi oyunlari oynuyorsun ig den eklesene valla oyun arkadasi yok ya hic
dc kullanmıyorum hocam ama instanız varsa @kaanwiped kişisel instamşuan aoe oynuyorum
dc varsa oradan eklıyım
dying light 1 in full dlc paket haline 17 tl ye görünce yapıştım direkt şu an 1. oyununu oynuyorum bende. 2. oyunu şu an indirimde ise ona da bakacağım. <3Dying light 2 oynuyorum bu ara oyun çok güzel
gamepass aboneliğim var doom u orda gördüm ama indirmedim çekici gelmedi ama youtubedan biraz bakıp indireceğim on uda çok öneren olmuştu öncesinde deHigh on Life
DOOM Eternal
days gone öneririm çok beğenmiştim.Dying Light 2
M&B Bannerlord
Valheim
The Long Dark(Yılbaşında zamlanacak)
Green Hell
Black Mesa
Crysis Remastered Bundle
Mortal Kombat 11
Satisfactory
Benim de 250TL bütçe var ama oyun bulamıyorum .d
Yukarıdakilerin hepsi var.
harbiden ya böyle olmazBeyler bir sunucu açın, hepimiz doluşalım, ne böyle tek tek birbirimizi mi bulalım illa.