Neler Yeni

Lütfen şu tuşa basın (cs-go oynayanlar)

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar kafayı yicem miden short gidiyorum shifte basıyorum adam paldır küldür koşuyo ya onun yüzünden maçı verdik sen nasıl globelsin arkadaş manyak ya sürekli ses verdi lütfen arkadaşlar shifte basın ya olur olmadık yerde koşmayın at gibi bedava yemek vermiyolar allah için ya

Al benden de o kadar, Black squadda da var bu kanserler, CTRL yada Shift e basıp eğilerek veya yürüyerek gitmek çokmu zor aga deli ses verip ölüyorlar.

Barneystinson

80+ Silver
Hatam olduysa affola, zaten tilt olduğun için üzerine oynamak istemiştim, saygılar.
Saygılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen kardeş sen en iyi CS:GO oyuncususun tamam.
Bir kişi daha tanımadan konuşuyor ben 7 yıldır cs go oynuyorum son 4 yıl profesyonel olarak oynuyorum sen silverla karşı 25 vuruyorsan ben globellere 40 -50 vuruyorum

cihaTT

80+ Bronze
Saygılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir kişi daha tanımadan konuşuyor ben 7 yıldır cs go oynuyorum son 4 yıl profesyonel olarak oynuyorum sen silverla karşı 25 vuruyorsan ben globellere 40 -50 vuruyorum
sakin ol champ. En iyisi sensin

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
ben hep ctrl tuşuna basan çoçuklara sinirleniyorum karşısında 2 tane adam oluyor beyinsiz gibi sadece eğiliyor beynine head yiyince hile hile diyip duruyolar :)

Barneystinson

80+ Silver

Rammstein

80+ Silver
Bir de baseden itibaren shift basanlar var. Bir de AK M4 ile falan bıçakla da değil :D. Ben de yoldaş gelişeyim dedim, 1 ayda falan mg2 oldum. Rekabetçiye de yüksek rank ekip buldum onlar olmadan girmiyorum mutluyum.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Asıl sen kimseyi tanımadan konuşuyorsun. "Forumun en iyi CS:GO oyuncusuyum, herkesten iyiyim." diyerek kim bilmeden, tanımadan konuşuyor? İsterse 20 yıldır oyna. Bunun yılla alakası yok. Bu arada, aynen kardeş Silver'lara karşı 25 vuruyorum... Saygı görmek için önce saygı duymayı bilmen gerekiyor.
1598905509936.png

Barneystinson

80+ Silver
Asıl sen kimseyi tanımadan konuşuyorsun. "Forumun en iyi CS:GO oyuncusuyum, herkesten iyiyim." diyerek kim bilmeden, tanımadan konuşuyor? İsterse 20 yıldır oyna. Bunun yılla alakası yok. Bu arada, aynen kardeş Silver'lara karşı 25 vuruyorum... Saygı görmek için önce saygı duymayı bilmen gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
Ben şöyle bişey söyliyeyim sana evet benden daha iyi oynayanlar olabilir ben seni tanımıyodum ama böle konuşanlar maks nova bir oluyor özğr dilerim şuanda ben bir e spor takımı ile görüşüyorum

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Ben şöyle bişey söyliyeyim sana evet benden daha iyi oynayanlar olabilir ben seni tanımıyodum ama böle konuşanlar maks nova bir oluyor özğr dilerim şuanda ben bir e spor takımı ile görüşüyorum
Özür dilemene gerek yok. Sadece insanları tanımadan haklarında bir şeyler söylemeden önce düşün. Aynısını sana yaptıklarında hoşuna gitmiyorsa, karşındaki insanın da hoşuna gitmez. Dediğim gibi, saygı görmek için önce saygı duymak gerekir. Kariyerinde başarılar dilerim. Umarım güzel yerlere gelirsin.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
başlığa kamu spotu yazmayı unuttun galiba :D

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
abi selam ben yeni başladım taktik verir misin

bir de shift basınca adamlara ses gitmiyor mu ben hiç basmıyorum yavaşlıyor diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,476
Üyeler
165,186
Son üye
Josef_B
Top Bottom