Neler Yeni

M.2 Ssd durdugu yerde bozulurmu?

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
M2 ssd var şuan kutusunda test ettim ürün calışıyo sıkıntısız 1 yıl felan kullanamicam sıkıntı olurmu ürün de ?

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

r4NG3r

80+ Silver
bana yanlış bilgi uyarısı veren moderatör arkadaş doğrusunu anlatsında bilelim ben internetten araştırdığımda böyle olduğunu öğrendim ve öyle biliyorum.sabahtan akşama kadar birsürü cahil cühela yorum yapılıyor kimseye uyarı verildiğini görmedim.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
bir şey olmaz

r4NG3r

80+ Silver
Ben böyle bir saçmalık görmedim teknik bilgi veriyorum adamlar yanlış bilgi diye uyarı koymuş neymiş varsayımlar üzerinden hareket edilemezmiş bende zaten oraya verilerin kesin kaybolur yazmamışım kaybolabilir yazmışım teknik olarak böyle bir şey varsa bunun neresi yanlış bilgilendirme oluyor? alın forumunuzu başınıza çalın kardeşim banlayın beni

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,416
İsim
Berk
Ben böyle bir saçmalık görmedim teknik bilgi veriyorum adamlar yanlış bilgi diye uyarı koymuş neymiş varsayımlar üzerinden hareket edilemezmiş bende zaten oraya verilerin kesin kaybolur yazmamışım kaybolabilir yazmışım teknik olarak böyle bir şey varsa bunun neresi yanlış bilgilendirme oluyor? alın forumunuzu başınıza çalın kardeşim banlayın beni
son kale messi

rynsz

80+ Bronze
bir şey olmaz. Ara sıra güç ver 6 ayda bir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde kutunun içine nemlendirici koy uçları paslanmasın

Top Bottom