Bu yazılım üzerinden güncelleme yapacaksın.![]()
ADATA Consumer
Discover ADATA’s DRAM modules, solid state drives, USB flash drives, memory cards, external storage products, power banks, and more.www.adata.com
Utilities kısmına gir ve Firmware Update butonuna tıkla.
ordan hangi ssd yi seçiyim ?
gerçi ordan bir ssd seçsem bile o ssd nin sitesine yönlendiriyor bilgilendirme sitesine update yokSorun değil, desteği var. Önemli dosyalarının yedeğini almanı tavsiye ederim. Veri kaybı olabilirmiş.
Oradan SSD seçmeni mi istiyor? Direkt güncellemesi gerekiyor normalde.ordan hangi ssd yi seçiyim ?
Download kısmında firmware var.
birde bu normal mi ?Oradan SSD seçmeni mi istiyor? Direkt güncellemesi gerekiyor normalde.
Bir de sitesindeki Firmware güncellemesini dene.
Aygıt yöneticisine girip disk sürücülerine gidin. Oradan SSD'nizi bulup sürücü güncelleştir'e basıp bu dosyayı gösterin. Bakalım ne diyecek. Merak ettim açıkçası.
Aygıt yöneticisine girip disk sürücülerine gidin. Oradan SSD'nizi bulup sürücü güncelleştir'e basıp bu dosyayı gösterin. Bakalım ne diyecek. Merak ettim açıkçası.
birde serviste chipset güncellemesi dediler o nedir tam olarakAygıt yöneticisine girip disk sürücülerine gidin. Oradan SSD'nizi bulup sürücü güncelleştir'e basıp bu dosyayı gösterin. Bakalım ne diyecek. Merak ettim açıkçası.
Çipset güncellemesi anakart'ın driver'ı veya BIOS güncellemesi bir nevi. Anakartınızın modeli nedir?birde serviste chipset güncellemesi dediler o nedir tam olarak