Yardım m.2. ssd firmware update yapma

Değerler normal. SSD biraz fazla ısınıyor sadece. RGB ışıkları kapatmanı tavsiye ederim. Sitesinden RGB yazılımını indirebilirsin. Hızların düşük olmasının sebebi bu da olabilir.
57 derece de hız kaybı olacağını düşünmüyorum. Eşimde de S40G 1tb var. 57-58 derecelerde çalışıyor hep RGB açık şekilde. Vaad ettiği değerleri sağlıyor. Bende de 970 Evo Plus 1 tb var. oda 55-57 derece arası çalışıyor. Oda vaad ettiği değerleri sağlıyor.

57 derece de hız kaybı olacağını düşünmüyorum. Eşimde de S40G 1tb var. 57-58 derecelerde çalışıyor hep RGB açık şekilde. Vaad ettiği değerleri sağlıyor. Bende de 970 Evo Plus 1 tb var. oda 55-57 derece arası çalışıyor. Oda vaad ettiği değerleri sağlıyor.
Hocam arkadaşın SSD'si boşta bu sıcaklıklarda, yüke girdiğinde daha da yükselecektir. Bu yüzden söyledim.

Buradaki driverlar yüklü mü? Ses, çipset vb. VGA'ya pek gerek yok.
dediklerinizi yaptım ancak düzelmedi düzelmesi için bir çözüm buldum o da adata ssd toolbox dan optimize edip bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor her açtığımda kapansa bile açıp onu yapıp yeniden başlatmam gerekiyor böyle de olmaz yani ben o ssd yi o hızı almak için her seferinde bilgisayarımı yeniden başlatıcaksam niye para verdim dimi arena bilgisayar teknik servise göndericem.

Geri