Arkadaşlar konunun aynısını geçen günlerde açmıştım fakat 1 tb 970 evo plus'ı kaçırdım alamadım, o yüzden 1000-1500 arası bir m.2 ssd önerir misiniz? (dram özelliği varsa memnun olurum.)
yazma okuma değerleri 3000 mb'ın üzerinde olursa sevinirim![]()
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.201,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mld var itopyada ona bak istersen 3300 okuma 3100 yazmayazma okuma değerleri 3000 mb'ın üzerinde olursa sevinirim
Kaçırmadın ki burda duruyorArkadaşlar konunun aynısını geçen günlerde açmıştım fakat 1 tb 970 evo plus'ı kaçırdım alamadım, o yüzden 1000-1500 arası bir m.2 ssd önerir misiniz? (dram özelliği varsa memnun olurum.)
yazma okuma değerleri 3000 mb'ın üzerinde olursa sevinirim
arkadaşın attığı samsungu alman daha mantıklı. o fiyata 1tb samsung olucağını düşünmemiştimKaçırmadın ki burda duruyor
Samsung SSD, 970 EVO P. M.2, 1 TB, NVMe MZ-V7S1T0BW : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung SSD, 970 EVO P. M.2, 1 TB, NVMe MZ-V7S1T0BW : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Miss gibi ssd arkadaş sana Kingston atmış ama onda dram yok diye biliyorum
mld sıkıntılı diye duydumMld var itopyada ona bak istersen 3300 okuma 3100 yazma
Kaçırmadın ki burda duruyor
Samsung SSD, 970 EVO P. M.2, 1 TB, NVMe MZ-V7S1T0BW : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung SSD, 970 EVO P. M.2, 1 TB, NVMe MZ-V7S1T0BW : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Miss gibi ssd arkadaş sana Kingston atmış ama onda dram yok diye biliyorum
sipariş veriyorum fakat iptal oluyorarkadaşın attığı samsungu alman daha mantıklı. o fiyata 1tb samsung olucağını düşünmemiştim
anladım o zaman bunu öneririmmld sıkıntılı diye duydum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sipariş veriyorum fakat iptal oluyor
iptal edildikten sonra e posta gelmesi lazım. orda nedeni yazar. muhtemelen türkiyeye kargolamak istemiyolardır.mld sıkıntılı diye duydum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sipariş veriyorum fakat iptal oluyor
Ama dram var bundan dolayı performansı ve sağlığı daha uzun ömürlü olırokuma yazma değerleri çok düşük.
Kanka en az 2kya çıkman lazımbütçeyi 1500 üzerine çıkardığımda hangi ssd yi önerirsiniz mesela 1600 falan olsa