M.2 SSD vidası yalama oldu

Ghosttr

80+
Reaksiyon skoru
0
HP Victus laptopumun SSD vidasını sökerken yalama oldu. Lastik kağıt vs denedim çıkartamadım. Sanırım çok sıkılmış zamanında. Başka önerisi olan var mıdır?

Ekler

• 1000034615.webp
    1000034615.webp
    389.4 KB · Hit: 26
çıkartmak için bir önerim yok ama onu çıkartırken o vidaya daha çok zarar verirsen küçük metal parçaları anakartına dağılacak sonrasında sıkıntılar ortaya çıkacak yani ben böyle bir olay yaşamıştım termal macunu değiştirmek isterken vida yalama oldu bende çıkartmaya calışırken o küçük metal parcaları anakarta geldi sonrasında laptop bozuldu

çıkartmak için bir önerim yok ama onu çıkartırken o vidaya daha çok zarar verirsen küçük metal parçaları anakartına dağılacak sonrasında sıkıntılar ortaya çıkacak yani ben böyle bir olay yaşamıştım termal macunu değiştirmek isterken vida yalama oldu bende çıkartmaya calışırken o küçük metal parcaları anakarta geldi sonrasında laptop bozuldu
Tüy kadar incecik nokta kadar japon yapıştırıcısını yalama vidaya sıkın ardından hemen tornavida ucunu yapıştırın ve bir şekilde sabitleyin, 1 saat sonra yavaşça çevirin çıkma ihtimali yüksektir ama bilgisayarınıza japon gelirse bozulma ihtimali çok ama çok yüksek dikkatli olmalısınız sorumluluk sizin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,975
Üyeler
183,501
Son üye
oldman49
Geri