M.2 SSD vidası yalama oldu

Ghosttr

80+
Reaksiyon skoru
0
HP Victus laptopumun SSD vidasını sökerken yalama oldu. Lastik kağıt vs denedim çıkartamadım. Sanırım çok sıkılmış zamanında. Başka önerisi olan var mıdır?

Ekler

• 1000034615.webp
    1000034615.webp
    389.4 KB · Hit: 26
çıkartmak için bir önerim yok ama onu çıkartırken o vidaya daha çok zarar verirsen küçük metal parçaları anakartına dağılacak sonrasında sıkıntılar ortaya çıkacak yani ben böyle bir olay yaşamıştım termal macunu değiştirmek isterken vida yalama oldu bende çıkartmaya calışırken o küçük metal parcaları anakarta geldi sonrasında laptop bozuldu

çıkartmak için bir önerim yok ama onu çıkartırken o vidaya daha çok zarar verirsen küçük metal parçaları anakartına dağılacak sonrasında sıkıntılar ortaya çıkacak yani ben böyle bir olay yaşamıştım termal macunu değiştirmek isterken vida yalama oldu bende çıkartmaya calışırken o küçük metal parcaları anakarta geldi sonrasında laptop bozuldu
Tüy kadar incecik nokta kadar japon yapıştırıcısını yalama vidaya sıkın ardından hemen tornavida ucunu yapıştırın ve bir şekilde sabitleyin, 1 saat sonra yavaşça çevirin çıkma ihtimali yüksektir ama bilgisayarınıza japon gelirse bozulma ihtimali çok ama çok yüksek dikkatli olmalısınız sorumluluk sizin.

Geri