Ucuza bulursan Air 5 alınır ama sıfır A16 ile aynı fiyatı vermem şahsen.M1 İpad air 5.nesil ikinci el mi almalıyım yoksa sıfır A16 ipad 11.nesil mi (sıfır olsun takıntım yok temiz kutulu faturalı alacağım ikinci elide)
15 e apple pencil 2.nesil + ipad air alacağımUcuza bulursan Air 5 alınır ama sıfır A16 ile aynı fiyatı vermem şahsen.
Sıfır A16 16k fiyatUcuza bulursan Air 5 alınır ama sıfır A16 ile aynı fiyatı vermem şahsen.
Ben donanımsal olarak hangisi daha iyi olur diye merak ediyorumUcuza bulursan Air 5 alınır ama sıfır A16 ile aynı fiyatı vermem şahsen.
Air daha iyi donanım olarak. Cihaz çok iyi durumda ise kalemle beraber 15 olabilir.15 e apple pencil 2.nesil + ipad air alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıfır A16 16k fiyat
Ben donanımsal olarak hangisi daha iyi olur diye merak ediyorum
Pil 91 garanti yeni bitmiş şarj kablosu kutusu faturası varAir daha iyi donanım olarak. Cihaz çok iyi durumda ise kalemle beraber 15 olabilir.
Yenisindede A16 var ama airdada M1 var hangisi daha güçlü olur diye düşündümAir daha iyi donanım olarak. Cihaz çok iyi durumda ise kalemle beraber 15 olabilir.
M1 bariz daha güçlü onu soruyorsan. Ekranı falan da daha iyi airin.Pil 91 garanti yeni bitmiş şarj kablosu kutusu faturası var
Yenisindede A16 var ama airdada M1 var hangisi daha güçlü olur diye düşündüm
3UTools indirip bilgisayarından check edebilirsinM1 bariz daha güçlü onu soruyorsan. Ekranı falan da daha iyi airin.
Yalnız pil sağlığını nereden görüyorsunuz eski nesiller göstermiyor ki![]()
Onlar çok önemli detaylar değil. M4 iPad Pronun da baz modelinde tam M4 yok mesela veya iPad minideki A17 Pro işlemci 15 Pro cihazlarla aynı değil.İpad A16'daki bulunan A16 Bionic değil. iP'de olan işlemcinin 1 Gpu ve 1 Cpu çekirdeği çıkarılmış versiyonu var. Alınmaz A16 olan model.
Önemli detaylar benim için, ilk baktığım şey işlemci ve ekran. M işlemcilerin macbook ile aynı olmaması çok normal, soğutma problemi çıkar. iPad'in işlemcisinin iPhone'dan kötü yada kısılmış olması çok aksi bir durum. Koskocaman tablette telefondan kötü işlemci olması tarafımca kabül edilemez. Başkası başka türlü düşünebilir.Onlar çok önemli detaylar değil. M4 iPad Pronun da baz modelinde tam M4 yok mesela veya iPad minideki A17 Pro işlemci 15 Pro cihazlarla aynı değil.