Selamlar.Dün yeni Macbook prolarin tanıtımıyla Macbook alma hayallerim suya düştü.Malum fiyatlar baya tuzlu.Performansi evet gayet güzel fiyatlandırmada min 12-15 beklerken dolar kuruyla min 24k olarak çıktı vatana millete hayırlı olsun.
Valla ben artık Apple tarafından bir şey bekleyemiyorum.Fiyatlar baya uçmuş
Orası öyle Ama insan derki TR özel fiyatlandırma getireyim yazık alamıyorlarapple ne yapabilir ki? Dolar kuru ve vergiler bu hale getiriyor fiyatları. Apple’ın bir suçu yok yurtdışında uygun onlara göre
Orası öyle Ama insan derki TR özel fiyatlandırma getireyim yazık alamıyorlar
Ben beklemek istemiyorum şimdi olsun istiyorumBen 2023’ü dört gözle bekliyorum cidden
Ülke eğitim ve üretim ile gelişmiyor ülke topladığı vergilerle yerinde sekiyor sadece ciddenapple ne yapabilir ki? Dolar kuru ve vergiler bu hale getiriyor fiyatları. Apple’ın bir suçu yok yurtdışında uygun onlara göre
Iphone 13'e de 36.000 TL dediler O kadar pahalı olmayabilir. Kasasının tasarımını pek beğenmedim. Köşeli tasarım yapsalardı daha iyi olurdu.Selamlar.Dün yeni Macbook prolarin tanıtımıyla Macbook alma hayallerim suya düştü.Malum fiyatlar baya tuzlu.Performansi evet gayet güzel fiyatlandırmada min 12-15 beklerken dolar kuruyla min 24k olarak çıktı vatana millete hayırlı olsun.
Ben en makul fiyatları söyledim bak sitesine 40 bin TL yazıyor bir modelindeIphone 13'e de 36.000 TL dediler O kadar pahalı olmayabilir. Kasasının tasarımını pek beğenmedim. Köşeli tasarım yapsalardı daha iyi olurdu.
Araba alırım be o parayaBen en makul fiyatları söyledim bak sitesine 40 bin TL yazıyor bir modelinde