M1 Max bomba gibi çıktı !

Lothunia

80+
Reaksiyon skoru
87
Selamlar.Dün yeni Macbook prolarin tanıtımıyla Macbook alma hayallerim suya düştü.Malum fiyatlar baya tuzlu.Performansi evet gayet güzel fiyatlandırmada min 12-15 beklerken dolar kuruyla min 24k olarak çıktı vatana millete hayırlı olsun.

Ben 2023’ü dört gözle bekliyorum cidden

Valla ben artık Apple tarafından bir şey bekleyemiyorum.Fiyatlar baya uçmuş😂

Valla ben artık Apple tarafından bir şey bekleyemiyorum.Fiyatlar baya uçmuş😂

apple ne yapabilir ki? Dolar kuru ve vergiler bu hale getiriyor fiyatları. Apple’ın bir suçu yok yurtdışında uygun onlara göre

Çok çok pahalı. Dolar kullananlara göre de 2500 dolar ucuz değil ama burada fiyatlar ayrı bir fazla.

Ben 2023’ü dört gözle bekliyorum cidden
Ben beklemek istemiyorum şimdi olsun istiyorum :(
Post automatically merged:

apple ne yapabilir ki? Dolar kuru ve vergiler bu hale getiriyor fiyatları. Apple’ın bir suçu yok yurtdışında uygun onlara göre
Ülke eğitim ve üretim ile gelişmiyor ülke topladığı vergilerle yerinde sekiyor sadece cidden

Selamlar.Dün yeni Macbook prolarin tanıtımıyla Macbook alma hayallerim suya düştü.Malum fiyatlar baya tuzlu.Performansi evet gayet güzel fiyatlandırmada min 12-15 beklerken dolar kuruyla min 24k olarak çıktı vatana millete hayırlı olsun.
Iphone 13'e de 36.000 TL dediler :D O kadar pahalı olmayabilir. Kasasının tasarımını pek beğenmedim. Köşeli tasarım yapsalardı daha iyi olurdu.

Iphone 13'e de 36.000 TL dediler :D O kadar pahalı olmayabilir. Kasasının tasarımını pek beğenmedim. Köşeli tasarım yapsalardı daha iyi olurdu.
Ben en makul fiyatları söyledim bak sitesine 40 bin TL yazıyor bir modelinde
Post automatically merged:

Ben en makul fiyatları söyledim bak sitesine 40 bin TL yazıyor bir modelinde
Araba alırım be o paraya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,963
Üyeler
191,010
Son üye