M2 1TB ssd önerisi 2k civarı bütçe mevcut

2.5k altında bu modele bakılabilir. Hâlen satılmaya devam etmesi ilginç, bitmiştir diye pek aklıma gelmedi.

İkisinden biri daha uzun ömürlü de olabilir daha kısa da. Ömürden ziyade stabilite konusu asıl mesele, Nvidia bu konuda daha pozitif ancak AMD de alınmaz değil. Düzgün kullanıldığında her iki markanın ürünü de yıllar boyu ömür yitirmeden çalışabilir.
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...4dHlpamGJCdXM2S9Q_GHK6hE5qWay6DBoCfVsQAvD_BwE bu mu g2 mi sizce

Bu model daha iyi ancak bu model yerine de Exceria Pro daha iyi. Bu fiyat yüksek denebilir bu model için.
anakartım 3.0 olduğu için en fazla 3500 destekliyor, bu nedenlde dramlı en hızlı zun ömürlü olarak onu bulmuştum 500 tl fiyat farkı vermeme deyecek mi sizce yoksa g2 tatmin eder mi çünkü ben oyunda kuracağım ssdye hem windows hem oyun kuracağım

anakartım 3.0 olduğu için en fazla 3500 destekliyor, bu nedenlde dramlı en hızlı zun ömürlü olarak onu bulmuştum 500 tl fiyat farkı vermeme deyecek mi sizce yoksa g2 tatmin eder mi çünkü ben oyunda kuracağım ssdye hem windows hem oyun kuracağım
Exceria Pro modeli alınmalı ya da XG6 modeli. HP modelini almaya gerek yok, Exceria Pro modeline çıkılamıyorsa yazılan ilk 2 modelden biri (Exceria G2 veya XG6) bütçeye göre tercih edilebilir. XG6 mantıklı seçenek.

tamamdır kral şimdi okuma yazma hızından başka bi ömür birde dram önemli diye biliyorum ssd lerde , ömrüde iyi dramı da var o 580 in onun dışında bir parametre varsa bilmiyorum, aynı zamanda sistemimdeki rx570i çıkartıp 7800xt takmayı düşünüyorum fikrin nedir merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sapphire-radeon-rx-7800-xt-pulse-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-48119?utm_campaign=akakce&v=1.47 linki de bu 20k işlemcim r5 5600 . birde fan olarak https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunu düşünüyorum.

linki tam yollayamıyorum kral site hata veriyor
g2 öneren direkt en iyisini önermiş bu bütçelerde 7800xt'i 5600 besleyemez monitörün 2k ise besler 7800xt almaktan ziyade önce sistemini am5,ddr5 yap.

Exceria Pro modeli alınmalı ya da XG6 modeli. HP modelini almaya gerek yok, Exceria Pro modeline çıkılamıyorsa yazılan ilk 2 modelden biri (Exceria G2 veya XG6) bütçeye göre tercih edilebilir. XG6 mantıklı seçenek.
xg6 dramlı değil gibi görünüyor

g2 öneren direkt en iyisini önermiş bu bütçelerde 7800xt'i 5600 besleyemez monitörün 2k ise besler 7800xt almaktan ziyade önce sistemini am5,ddr5 yap.
monitör 2k ve ekran kartımın fanı kırık ondan değiştirmek zorundayım, değiştirmişken iyisini alayım diyorum

monitör 2k ve ekran kartımın fanı kırık ondan değiştirmek zorundayım, değiştirmişken iyisini alayım diyorum
alabilirsin bende 7800xt pulse kullanıyorum memnunum.

DRAM önbelleği bu şekilde.
1744149610900.png

Okuma/yazma hızı, rastgele okuma/yazma hızı, yazma ömrü bu şekilde.
1744149658318.png

Kontrolcü kötü değil, NAND Flash fiyatına göre iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,375
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri