M2 MacBook Air Alternatifi Laptop?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Sağlam işlemcili, çok kaba durmayan ve uzun pil ömrüne sahip bir cihaz önerisi olan var mı? Bütçe 20K bandında olacak.

M2 alternatifi yok 20k m1 alternatifi belki

Sağlam işlemcili, çok kaba durmayan ve uzun pil ömrüne sahip bir cihaz önerisi olan var mı? Bütçe 20K bandında olacak.
M2 işlemci farklı bir evren. Onu bizim bildiğimiz işlemcilerle karşılaştırmak pek doğru değil.

M2 işlemci farklı bir evren. Onu bizim bildiğimiz işlemcilerle karşılaştırmak pek doğru değil.
O yüzden sevmiyorum zaten M2 yi. Bilgisayar ama içinde mobil işlemci var 😀

Alternatif iyi bir şey bulursam onu almayı düşünüyorum.

O yüzden sevmiyorum zaten M2 yi. Bilgisayar ama içinde mobil işlemci var 😀

Alternatif iyi bir şey bulursam onu almayı düşünüyorum.
Saf render işlemcisi olduğundan bu bütçedeki bir işlemciyle karşılaştırmak yanlış olur.

Saf render işlemcisi olduğundan bu bütçedeki bir işlemciyle karşılaştırmak yanlış olur.
Bana render işlemcisi lazım zaten ama “saf” render işlemcisi olmamalı. Başka işler de yapabilmeliyim ve Apple bunu sunmuyor. O yüzden performansı daha düşük olsa da yine performanslı alternatif bir sistem arıyorum.

Bana render işlemcisi lazım zaten ama “saf” render işlemcisi olmamalı. Başka işler de yapabilmeliyim ve Apple bunu sunmuyor. O yüzden performansı daha düşük olsa da yine performanslı alternatif bir sistem arıyorum.
İlla dizüstü mü olmak zorunda.

Intel Evo Platformu destekli özellikle huawei laptoplar işini görebilir 12.nesil intel core i7-12700H veya i5-12500H işlemcili versiyonları apple killer bir nevi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,187
Üyeler
191,040
Son üye
LeoN83
Geri