Seloerdem 80+ Bronze Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 821 Reaksiyon skoru 388 11 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 KaanCK yazmış: M.2 Isınıyor olabilir. M.2 Sicaklığı nedir? AIDA64'den bakar'mısınız? Devamı için tıklayın... baktım ama orda görünmuyor sıcaklık
KaanCK yazmış: M.2 Isınıyor olabilir. M.2 Sicaklığı nedir? AIDA64'den bakar'mısınız? Devamı için tıklayın... baktım ama orda görünmuyor sıcaklık
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,710 En İyi Cevap 45 Reaksiyon skoru 20,609 11 Mayıs 2020 #15 Seloerdem yazmış: baktım ama orda görünmuyor sıcaklık Devamı için tıklayın... Bence diski klonlayın bilgilerinizi alın yani. Garantiye gönderin.
Seloerdem yazmış: baktım ama orda görünmuyor sıcaklık Devamı için tıklayın... Bence diski klonlayın bilgilerinizi alın yani. Garantiye gönderin.
Seloerdem 80+ Bronze Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 821 Reaksiyon skoru 388 11 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Baihu yazmış: Disk ayarı fotoğraftaki gibi mi? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Bende bu şekilde Ekler IMG_20200511_001642.webp 711.2 KB · Hit: 48
Baihu yazmış: Disk ayarı fotoğraftaki gibi mi? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Bende bu şekilde
Baihu 80+ Bronze Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1,926 Reaksiyon skoru 815 11 Mayıs 2020 #17 Seloerdem yazmış: Bende bu şekilde Devamı için tıklayın... O işareti kaldırdıktan sonra tekrar deneyebilir misiniz? Biraz uzun sürer.
Seloerdem yazmış: Bende bu şekilde Devamı için tıklayın... O işareti kaldırdıktan sonra tekrar deneyebilir misiniz? Biraz uzun sürer.
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,710 En İyi Cevap 45 Reaksiyon skoru 20,609 11 Mayıs 2020 #18 Seloerdem yazmış: Bende bu şekilde Devamı için tıklayın... O aşağıdaki tik okumayı engelliyor. Bugün'de böyle bir konuya denk geldim. Kaldırıp tekrar denermisin.
Seloerdem yazmış: Bende bu şekilde Devamı için tıklayın... O aşağıdaki tik okumayı engelliyor. Bugün'de böyle bir konuya denk geldim. Kaldırıp tekrar denermisin.
Seloerdem 80+ Bronze Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 821 Reaksiyon skoru 388 11 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #19 Baihu yazmış: O işareti kaldırdıktan sonra tekrar deneyebilir misiniz? Biraz uzun sürer. Devamı için tıklayın... Kaldırdım bekliyorum şuan Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 11 Mayıs 2020 Seloerdem yazmış: Kaldırdım bekliyorum şuan Devamı için tıklayın... Halen devam ediyor kaç dk sürer acaba
Baihu yazmış: O işareti kaldırdıktan sonra tekrar deneyebilir misiniz? Biraz uzun sürer. Devamı için tıklayın... Kaldırdım bekliyorum şuan Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 11 Mayıs 2020 Seloerdem yazmış: Kaldırdım bekliyorum şuan Devamı için tıklayın... Halen devam ediyor kaç dk sürer acaba
Baihu 80+ Bronze Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1,926 Reaksiyon skoru 815 11 Mayıs 2020 #20 Belli olmuyor. Dosya ne kadar çok olursa, o kadar uzun sürer. Yine bildirim gelmedi.
Seloerdem 80+ Bronze Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 821 Reaksiyon skoru 388 11 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #21 Baihu yazmış: Belli olmuyor. Dosya ne kadar çok olursa, o kadar uzun sürer. Yine bildirim gelmedi. Devamı için tıklayın... Sorunum düzelmedi halen aynı testler Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 11 Mayıs 2020 En iyisi format atmak belki o şekilde düzelir düzelmez ise iade edecem
Baihu yazmış: Belli olmuyor. Dosya ne kadar çok olursa, o kadar uzun sürer. Yine bildirim gelmedi. Devamı için tıklayın... Sorunum düzelmedi halen aynı testler Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 11 Mayıs 2020 En iyisi format atmak belki o şekilde düzelir düzelmez ise iade edecem
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,710 En İyi Cevap 45 Reaksiyon skoru 20,609 11 Mayıs 2020 #22 Seloerdem yazmış: Sorunum düzelmedi halen aynı testler Devamı için tıklayın... En iyisi klonlayın sonra garantiye verin.
Seloerdem yazmış: Sorunum düzelmedi halen aynı testler Devamı için tıklayın... En iyisi klonlayın sonra garantiye verin.
Seloerdem 80+ Bronze Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 821 Reaksiyon skoru 388 11 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #23 Emirhandkee yazmış: En iyisi klonlayın sonra garantiye verin. Devamı için tıklayın... Klonlamak ne için
Emirhandkee yazmış: En iyisi klonlayın sonra garantiye verin. Devamı için tıklayın... Klonlamak ne için
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,710 En İyi Cevap 45 Reaksiyon skoru 20,609 11 Mayıs 2020 #24 Seloerdem yazmış: Klonlamak ne için Devamı için tıklayın... İçindeki bilgilerinizi birebir almak için. Başka bir disk'e klonlayın yine windows'u olduğu gibi kullanabilirsiniz.
Seloerdem yazmış: Klonlamak ne için Devamı için tıklayın... İçindeki bilgilerinizi birebir almak için. Başka bir disk'e klonlayın yine windows'u olduğu gibi kullanabilirsiniz.
Seloerdem 80+ Bronze Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 821 Reaksiyon skoru 388 11 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #25 Emirhandkee yazmış: İçindeki bilgilerinizi birebir almak için. Başka bir disk'e klonlayın yine windows'u olduğu gibi kullanabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Sikinti değil format atıp sıfırdan başlarım teşekkür ederim bilginiz için
Emirhandkee yazmış: İçindeki bilgilerinizi birebir almak için. Başka bir disk'e klonlayın yine windows'u olduğu gibi kullanabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Sikinti değil format atıp sıfırdan başlarım teşekkür ederim bilginiz için
Seloerdem 80+ Bronze Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 821 Reaksiyon skoru 388 11 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #26 Emirhandkee yazmış: İçindeki bilgilerinizi birebir almak için. Başka bir disk'e klonlayın yine windows'u olduğu gibi kullanabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Dostum sorunum çözüldü format attım değerler düzeldi bilgin olsun Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 11 Mayıs 2020 Sizinde aklınız da olsun slot değiştiği zaman format atmak lazım başka yolu yok
Emirhandkee yazmış: İçindeki bilgilerinizi birebir almak için. Başka bir disk'e klonlayın yine windows'u olduğu gibi kullanabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Dostum sorunum çözüldü format attım değerler düzeldi bilgin olsun Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 11 Mayıs 2020 Sizinde aklınız da olsun slot değiştiği zaman format atmak lazım başka yolu yok