Neler Yeni

M2 SSD BİR SÜRE SONRA ÇALIŞMIYOR

YPoine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Kerem Can Öngel
Bugün yeni sipariş verdiğim kingston kc3000 m2 elime ulaştı sisteme taktım. HD tune ve crystaldiskten testlerini de yaptım herhangi bir sorun yok ama pc açıldıktan bir süre sonra kendi kendine m2 gidiyor.
Yani sürücüler kısmında gözüküyor ama bir dosya atmaya çalıştığımda veya ordaki dosyayı açmaya çalıştığımda var olmayan aygıt vs diye hata veriyor.
Anakartım asus b550m-k prime ve üstteki PCIE 4.0 slotuna taktım
Anakart driverı güncel ve m2'nin yazılımını kurdum o da güncel sata_1 ve sata_2 aktif olarak kullanıyorum

Ekler

• Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    335.3 KB · Hit: 28
  • Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    41.1 KB · Hit: 26
  • Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    35.1 KB · Hit: 26

YPoine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Kerem Can Öngel
Veri aktarırken sıcaklığı kaça çıkıyor bakabilir misin
oyun açmaya çalıştığım zaman 50-den 51 52 oluyor.
crystal testde sıcaklıklar 80'e kadar çıktı sonlara doğru
biosdan nvme raid ayarını açtım artık aygıt gözükmüyor hatası falan yok ama yine oyun vs açılmıyor

YPoine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Kerem Can Öngel
Sorunu çözdüm. İleride belki biri aynısını yaşar diye çözümümü anlatıyorum.
Yabancı forumlarda vs aynı sorunu yaşayan birkaç kişi olmuş bazıları çözümü harici kullandıkları psu kablolarını değiştirerek bulmuşlar

Bendeki çözümü 2. monitörümün hdmi kablosunu sökünce düzeldi. Bu kadar evet, ekran kartı çıkış portlarımın 1'tanesinde sorun olduğunu biliyordum ama arıza olmayan kullandığım hdmi çıkışından yapması ilginç. (displayport dönüştürücü alırsam eğer bir de 2. monitörü öyle deneyeceğim büyük bir ihtimalle çalışır)

Sorun üründe de değilmiş teknik servise gönderdim bana aynı ürünün sıfırını gönderdiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,555
Üyeler
166,402
Son üye
abdussamed6868
Top Bottom