M2 SSD DOSYA AKTARMA HIZI KAÇ OLMALI

cskndg00

80+
Reaksiyon skoru
57
Arkadaşlar adaya xpg 1800mbye 600 mb 128gb m2 ssdm var 2 gblik dosyayı bir yere atarken 75 80mb ile atıyor normal mi bu durum crystal mark testi yapmadım daha

Kopyalama yaptığın cihazla alakalı bir durum ssd'den başka bir depolama birimine kopyalana yaparken örnek veriyorum flash bellek onun yazma hızına göre kopyalama yapar tam tersi durumda da flash ssd'ye atıyorsun bu sefer flash belleğin yazma hızına göre atar aynı düzeyde bir cihaza kopyalama işlemi yaptığın zaman asıl hızı ortaya çıkar..

Kopyalama yaptığın cihazla alakalı bir durum ssd'den başka bir depolama birimine kopyalana yaparken örnek veriyorum flash bellek onun yazma hızına göre kopyalama yapar tam tersi durumda da flash ssd'ye atıyorsun bu sefer flash belleğin yazma hızına göre atar aynı düzeyde bir cihaza kopyalama işlemi yaptığın zaman asıl hızı ortaya çıkar..
Ben ssdden hddye yaptığımı söyledim ssden ssdye deneyip sizlere yazacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı 2gb lik dosyayı ssden ssdye attım yükleme bile çıkmadı direkt attı salise ile normalmi ssd ozaman

Geri