Yardım M2 SSD için uygun ssd yardımı

fiolasty

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
1500
amd ryzen 5 3600
1650 süper
gigabyt b450 m h2
8 gb ram
240 gb sata ssd var ama yetmıyor sisteme m2 ssd alıcam ve 500 gb veya1 tb almak istiyorum bütçem 1000tl le 1800tl arası
uzun ömürlü kullanışlı olrsa güzel olur

Yerinde olsam önceliğim +8 ram eklemek olurdu.

1800TL bütçe ile 8GB Ram ve 500GB SSD takviyesi yapabilirsin sistemine. Ram modelini ayrıntılı şekilde söyler misin? Raminin aynısından bulursak çift kanal yapabilirsin. Geri kalan bütçeye göre de bir tane SSD buluruz.

1800TL bütçe ile 8GB Ram ve 500GB SSD takviyesi yapabilirsin sistemine. Ram modelini ayrıntılı şekilde söyler misin? Raminin aynısından bulursak çift kanal yapabilirsin. Geri kalan bütçeye göre de bir tane SSD buluruz.
patriot viper 8gb 3200lüklerden

patriot viper 8gb 3200lüklerden

dostum gerçekten 8 gb ram çok çok az 12 ile zor idare ediyorum bir oyun ve arkasına chrome açıyorum yetmiyor
Post automatically merged:

ben şu ssd yi aldım 1 ay ya oldu ya da olmadı takılmış boyutu 465 gb eğer editör tasarımcı falan değilsen yeter dediğim gibi bunu aldım ben windowsu kurdum bundan öncede 250 gb lik sata ssd vardı ikiside takılı 250 gb lik olanı biçimlendirdim m.2 ye windowsu premieri afteri photoshopu falan kurdum birde başka şeyleri çoğu oyunu ise sata ssd ye kurdum cayır cayırda işe yarıyor valla ama ben aldığımda 900 küsür civarıydı şimdi baya artmış alacaksan hemen al https://www.hepsiburada.com/pny-xlr...5D4aexYizq0dZhqsQt8aAjWZEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

dostum gerçekten 8 gb ram çok çok az 12 ile zor idare ediyorum bir oyun ve arkasına chrome açıyorum yetmiyor

ben şu ssd yi aldım 1 ay ya oldu ya da olmadı takılmış boyutu 465 gb eğer editör tasarımcı falan değilsen yeter dediğim gibi bunu aldım ben windowsu kurdum bundan öncede 250 gb lik sata ssd vardı ikiside takılı 250 gb lik olanı biçimlendirdim m.2 ye windowsu premieri afteri photoshopu falan kurdum birde başka şeyleri çoğu oyunu ise sata ssd ye kurdum cayır cayırda işe yarıyor valla ama ben aldığımda 900 küsür civarıydı şimdi baya artmış alacaksan hemen al https://www.hepsiburada.com/pny-xlr...5D4aexYizq0dZhqsQt8aAjWZEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
yaklaşık 200 tl de artıyor paran

Son düzenleme:

yaklaşık 200 TL de artıyor paran
peki ya ıısınma sorunu vs bi sorun cıkartıyor mu

Screenshot_2022-08-13-17-58-34-670_com.microsoft.emmx.jpg

Kanka şu üçünden birini alabilirsin üçü de sağlam SSD fiyatına göre. 1600 sayarsak düz hesap 500TL daha bütçe çıkarırsan bir tane de aynı ram den taktın mı sistem fişek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,200
Üyeler
190,874
Son üye
sevahil
Geri