patriot viper 8gb 3200lüklerden1800TL bütçe ile 8GB Ram ve 500GB SSD takviyesi yapabilirsin sistemine. Ram modelini ayrıntılı şekilde söyler misin? Raminin aynısından bulursak çift kanal yapabilirsin. Geri kalan bütçeye göre de bir tane SSD buluruz.
dostum gerçekten 8 gb ram çok çok az 12 ile zor idare ediyorum bir oyun ve arkasına chrome açıyorum yetmiyorpatriot viper 8gb 3200lüklerden
![]()
Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 PVS48G320C6 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 PVS48G320C6 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 PVS48G320C6 Ram özelliklerini incele, 730,33 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yaklaşık 200 tl de artıyor parandostum gerçekten 8 gb ram çok çok az 12 ile zor idare ediyorum bir oyun ve arkasına chrome açıyorum yetmiyor
Post automatically merged:
ben şu ssd yi aldım 1 ay ya oldu ya da olmadı takılmış boyutu 465 gb eğer editör tasarımcı falan değilsen yeter dediğim gibi bunu aldım ben windowsu kurdum bundan öncede 250 gb lik sata ssd vardı ikiside takılı 250 gb lik olanı biçimlendirdim m.2 ye windowsu premieri afteri photoshopu falan kurdum birde başka şeyleri çoğu oyunu ise sata ssd ye kurdum cayır cayırda işe yarıyor valla ama ben aldığımda 900 küsür civarıydı şimdi baya artmış alacaksan hemen al https://www.hepsiburada.com/pny-xlr...5D4aexYizq0dZhqsQt8aAjWZEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
peki ya ıısınma sorunu vs bi sorun cıkartıyor mudostum gerçekten 8 gb ram çok çok az 12 ile zor idare ediyorum bir oyun ve arkasına chrome açıyorum yetmiyor
ben şu ssd yi aldım 1 ay ya oldu ya da olmadı takılmış boyutu 465 gb eğer editör tasarımcı falan değilsen yeter dediğim gibi bunu aldım ben windowsu kurdum bundan öncede 250 gb lik sata ssd vardı ikiside takılı 250 gb lik olanı biçimlendirdim m.2 ye windowsu premieri afteri photoshopu falan kurdum birde başka şeyleri çoğu oyunu ise sata ssd ye kurdum cayır cayırda işe yarıyor valla ama ben aldığımda 900 küsür civarıydı şimdi baya artmış alacaksan hemen al https://www.hepsiburada.com/pny-xlr...5D4aexYizq0dZhqsQt8aAjWZEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
yaklaşık 200 TL de artıyor paran
kanka benimki laptop seninki kasalı sanırım bir de m.2 soğutucusu alırsın onu takarsın arta kalan parana mispeki ya ıısınma sorunu vs bi sorun cıkartıyor mu