ELECTUS
80+ Silver
hocam bir şey sorcam bendede 40 saniyede açılıyordu windowsun arama yerine güç seçenekleri yazınır orda hızlı başlatma açıkmı bakarmısınız?
hocam bir şey sorcam bendede 40 saniyede açılıyordu windowsun arama yerine güç seçenekleri yazınır orda hızlı başlatma açıkmı bakarmısınız?
Hocam onu kapatıyorum çünkü pc yi kapatınca güç kalıyor o yüzden. Ama önceden açıktı önceden de geç açılıyorduhocam bir şey sorcam bendede 40 saniyede açılıyordu windowsun arama yerine güç seçenekleri yazınır orda hızlı başlatma açıkmı bakarmısınız?
hm bilmiyorum hocam o zaman benimkide 20 sn de açılıyor benimkide kronik sorunlu.Hocam onu kapatıyorum çünkü PC yi kapatınca güç kalıyor o yüzden. Ama önceden açıktı önceden de geç açılıyordu
Aynen pc yi direk açar açmaz bile ssd nin 47 derece olduğunu görüyorum. Anakartım Asus Prime B450M-K. M2 SSD, ekran kartının altında kaldığı için mi daha çok ısınıyor yoksa ssd sorunlu olduğu için mi ?Yazma okuması düsük ve sağlık düsük.
Benimki m2 ssd hocam o yüzden içime kurt düştü sizinki satahm bilmiyorum hocam o zaman benimkide 20 sn de açılıyor benimkide kronik sorunlu.
anladım hocam haklısınız bilemeyeceğim kusura bakyanım birde şey sorucam arama yerine msconfig yazdıktan sonra çıkan şeyde ön yüklemeye gelip gelişmiş seceneklere gelip işlemci sayısını sona çekermisiniz.Aynen PC yi direk açar açmaz bile ssd nin 47 derece olduğunu görüyorum. Anakartım Asus Prime B450M-K. M2 SSD, ekran kartının altında kaldığı için mi daha çok ısınıyor yoksa ssd sorunlu olduğu için mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimki m2 ssd hocam o yüzden içime kurt düştü sizinki sata
Hocam maalesef yardımcı olamayacağım ozaman büyük ihtimal SSD sorunlu olduğu için düşünüyorum.Çekili hocam aklıma gelebilecek araştırdığım tüm her şeyi denedim sonuç aynı
Kaç slot var?Aynen PC yi direk açar açmaz bile ssd nin 47 derece olduğunu görüyorum. Anakartım Asus Prime B450M-K. M2 SSD, ekran kartının altında kaldığı için mi daha çok ısınıyor yoksa ssd sorunlu olduğu için mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimki m2 ssd hocam o yüzden içime kurt düştü sizinki sata
1 tane m2 slotu var o da ekran kartının altında kalıyor.Kaç slot var?
Yapacak virşey yok maalesef.Sıcaklık konusunda.1 tane m2 slotu var o da ekran kartının altında kalıyor.
Hocam açık. Hem kapatıp hem de açıp denedim sonuç aynı hiç gelişme yok.Fast Boot kapalıdır büyük ihtimalle
fast bot nasıl acılıyorbendede ssd var 20sn de açılıyor bende bir bakayım fastboot açıkmı diye