M2 SSD Onerir misiniz?

Arkadaslar bu ssd guzel mi?Alinir mi?
Okuma ve yazmanin ne kadar olmasi gerektigini bilmiyorum.Benim sistemimdeki ozellikler;
1050 ti
I3 10100
Prime h410m-d
8gb ram
512gb hdd
Simdi diyelim ki benim bir oyundaki fpsim 40,bu ssdyi taktigimda fpsim artar mi?
Bu arada FPS i etkilemiyor ssd. Sadece oyun daha hızlı açılıyor

Dram olup performansı yerlerde cok ısınan bir m2 kullanmaktansa pasif sogutmalı kaliteli kendini kanıtlamıs uzun testler yapılmıs bir markanın m2 sini kullanmayı tercih ederim
kendini kanıtlamış bi markanın en giriş seviyesi önemsemediği bi ssd :D
kc3000 yada renegade olsa hak verirdim de nv3 için haksızsın bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ olarak nv3 de pasif soğutma yok

Diger forumlarda bazilari samsung 970 evo plus 1 tb m2 ssd yi onermis.Bu anakart 3.0 olsa bile 4.0 olan bir m2 ssd takildiginda 3.0 gibi calisiyormus.Bu bilgi egrr dogruys bu ssd yi almali miyim?

Diger forumlarda bazilari samsung 970 evo plus 1 tb m2 ssd yi onermis.Bu anakart 3.0 olsa bile 4.0 olan bir m2 ssd takildiginda 3.0 gibi calisiyormus.Bu bilgi egrr dogruys bu ssd yi almali miyim?
doğru da 4.0 verdiğin parayla 3.0 kullanırsın paran boşa gitmiş olur yani pci 3.0 lı ssd ler bulabilirsin daha uyguna

Sıkıntı çıkmaz ama çıkamayacağın hızlara para bayıltmak da akıl işi değil

Bu alinir mi peki bu hem 3.0
bu da samsung kaliteli fln da aşırı pahalı bende, almayı düşünüyordum. sonra exceria g2 ye kaydım sadece okuma yazma hızı düşük arada 2k oynuyor

Bu alinir mi peki bu hem 3.0
Kioxia alın hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500 gb olanını kullanıyorum gayet memnunum

Bu benim hddden her turlu daha hizlidir o zaman dediginiz kioxia dan alacagim.Peki hangi siteden almaliyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,197
Üyeler
174,511
Son üye
TrakyalıGamer
Geri