Neler Yeni

M2 Ssd soğutucu blok önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gürol Hasbal
Xpg marka m2 ssd aldım ancak işlemci ile aşırı yakın bir konumda olduğu için m2 ye ekstra soğutucu blok almayı düşünüyorum. Önerisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Xpg marka m2 ssd aldım ancak işlemci ile aşırı yakın bir konumda olduğu için m2 ye ekstra soğutucu blok almayı düşünüyorum. Önerisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
ısınıyor mu ilk önce onu deneyimle bence benim anakartta da ekran kartına baya yakın ama M2 ssd ısınmıyor pek fazla gerek duymadım. Sen de aktarım falan yaparken bir kontrol et

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
İşlemcinin sıcaklığı o tarz bir etki etmez. Üstüne koymadığın süre sıkıntı yok ki, mühendislerin bunu düşünmeyeceğini düşünmek saçma olur. Ayrıca normalde bir tane blok gelirdi sizde yok mu? Bazılarında olmuyor sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birkaç arkadaşımın deneyiminden yola çıkarak böyle bir düşünceye düştüm

Yaklaşık olarak 75 derece gibi
Bu sebepten hızları düşüyordur

ama sıcaklığınızın işlemci kaynaklı olmadığını düşündüğümü belirteyim. boşta 40 derece falandır herhalde diskiniz 70+ olunca performans kaybı yaşarsınız. Yükte 60-65 boşta iken 35-45 olur eğer blok alırsanız @gurolhasball

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gürol Hasbal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldığım üründe blok soğutucu çıkmadı. Bu sebepten bazı durumlarda performans düşüklüğü yaşıyorum.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Aldığım üründe blok soğutucu çıkmadı. Bu sebepten bazı durumlarda performans düşüklüğü yaşıyorum.
Bütçeniz nedir hocam geneli Banggood'da ve Amazon'da var bu ürünlerin

şöyle şeyler. Bu arada hocam mesajım işinize en çok yaradıysa yorumun yanındaki tike tıklayarak "en iyi cevap seçmeniz" beni mutlu eder.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Birkaç arkadaşımın deneyiminden yola çıkarak böyle bir düşünceye düştüm

Yaklaşık olarak 75 derece gibi
Bayağı sıcakmış fakat genelde M2 SSD'ler sıcaklığa sata ssd'ye göre çok daha dayanıklı oluyor 110 derecede stabil kalan samsung ssdler var. M2 SSD olarak yani.

En İyi Cevap
Top Bottom